zaminavane za nesemeini
zaminavane za nesemeini
Posyvetvaite me,molq vi.Iskam da zamina s godenika si,no ne znam procedurata.Toi e odobren i e na federalno nivo ot provinciq Manitoba.
Tribva samo da prevede parite i da mu biqt pe4at.A ako se ojenim se pritesnqvame da ne sprat negovite dokumenti,za6toto semeinoto mu polojenie se promenq.

Ние бяхме нещо подобно.Мъжът ми дори паспорта за виза си беше пратил.Решихме да се женим,обадихме се в Букурещ,те не му сложиха виза,върнаха му паспорта и стартира моята процедура след като им изпратихме акта за брак.Всичко мина бързо и леко за мен-дори без интервю.Но това беше преди 3 години а и става дума за провинция Квебек така че вие си питайте.
Поздрав
Мама миа
Поздрав
Мама миа
Съединението прави силата!
- Rainmaker
Re: zaminavane za nesemeini
shte go sprat sus sigurnostlipi написа:A ako se ojenim se pritesnqvame da ne sprat negovite dokumenti,za6toto semeinoto mu polojenie se promenq.
spored men po-dobre e toi da kacne v canada da si vzeme PR cartata i SIN-a i da se ojenite sled tova
Две са доказателствата за безкрая - Вселената и човешката глупост. Но за Вселената не съм сигурен.
Няма да натрапвам своето мнение но ще кажа че е необмислено той да дойде в Канада и тогава да се почва пак ... с прибиране до БГ ... сватби.... Първо ще се потрошат сума пари и второ дамата ще дойде тук като спонсорирана(зависима от мъжа си).Отделно този мъж за да я доведе трябва работа да е намерил да гарантира че ще я издържа и т.н.
Все пак вие си решавате.
Все пак вие си решавате.
Съединението прави силата!
Re: zaminavane za nesemeini
Ще го спрат (или по-точно - ще го забавят) с няколко месеца, но в крайна сметка ще заминат двамата заедно. Ако той дойде сам в Канада и после тръгнат по процедурата за спонсориране, ще отнеме повече време и най-вече доста повече разправии докато се съберат.Rainmaker написа:shte go sprat sus sigurnost ...lipi написа:A ako se ojenim se pritesnqvame da ne sprat negovite dokumenti,za6toto semeinoto mu polojenie se promenq.
lipi, аз също бих ви препоръчал да се ожените веднага и да известите канадското посолство за промянтаа. Те ще ви пратят инструкции какво да правите по-нататък. Успех!
Obey gravity ... It's the law!
Blagodarq
Blagodarq vi za sydeistvieto.6te napravim kakvoto trqbva,pyk da stava kakvoto 6te.Mersiii i do skoro.Nadqvam se v posolstvoto da ni dadat otgovor,koito da ni udovletvorqva.
pomosht
Zdraveite na vsi4ki.Molq pak za pomo6t.V posolstvoto v Bukure6t ne ni davat informaciq otnosno zaminavaneto mi s godenika mi po telefona.A ne znam kogo drugigo da popitam za moq slu4ai
Trqbva li da hodim tam ili ne?