Има ли желаещи

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Добре бе, да му се не види! Това не можахте ли да го кажете мааалко по-късно - в 11:15 да речем? Щото в 9 вечерта някой може и да го види!
Значи, излюпва се моя милост в 10:30 (ей, за тоя подвиг медал трябва да получа), счупва си краката от бързане да не изпущи рейса в 11 и нещо, пристига на Ангриньон и кво? Дръжки, ето какво! И освен това не валеше. Имаше облаци, но дъжд - нъцки. Ако имаше, нямаше изобщо да ставам изпод одеялото! А сега - разходки из парка, закачки с катериците, дето са на стада - мъка ви казвам, мъкаааааа! Мислех да си взема фотоапарата, ама от бързане го зарязах! Ейййййй, яд ме хвана, ша знаете! Иначе поне щях да наснимам стадото чайки, дето беше окупирало игрището до пътя :x
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Много несериозни пиячи се оказахте във Френска Канада!
Добре,че не се грабнах и аз да дойда с аероплана,че още повече щях да съжалявам. :D :lol: :lol:
Док..............
TROUBLEMAKER
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Аз обаче се амбицирах! И така - гледам, че за тая събота го дават 16-17 градуса, предимно слънчево, разкъсана облачност. Ако се организираме навреме и се разберем за човешки час (най-рано 12!), аз съм навита. Нямам търпение пак да видя наглата катерица, дето дойде да ме изнудва за фъстъци!
Хм, сега, като се замисля, аз тая събота така или иначе ще ходя до парка...
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Абе вие за риба не ходите ли?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Гляк, това е един от най-гадните начини да си изкараш почивните дни - убивайки невинни нещастни рибички! Садисти такива! Аз предпочитам да се заяждам с катерици!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Independent, в Ле Барон продават супер въздушни пистолети, пушки, лъкове, арбалети, за катерици и за друг дребен и едър добитък ще свършат прекрасна работа...
Lub0 for President!
###############
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Independent написа:Аз обаче се амбицирах! И така - гледам, че за тая събота го дават 16-17 градуса, предимно слънчево, разкъсана облачност. Ако се организираме навреме и се разберем за човешки час (най-рано 12!), аз съм навита. Нямам търпение пак да видя наглата катерица, дето дойде да ме изнудва за фъстъци!
Хм, сега, като се замисля, аз тая събота така или иначе ще ходя до парка...
Независима,не разбрах точно какво общо има между сводката за времето и доброто пиене.Добрите пиячи от нищо не се страхуват!
Даже ако е по-хладничко повече ти се отваря глътката!
Тва последното от личен експириънс ви го казвам.
Я мръднете малко към Федерална Канада за да ви научим да пиете като хората!
Док........ :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
TROUBLEMAKER
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Има, бе Док, как да няма! Последния път се оправдаха с лошото време (което, пак ще повторя, хич не беше толкоз лошо!) Искам сега да видя дали пак ша са измъкнат кат мокра връв...
А 12 на обед - бе верно кат ти се отвори глътка, часа няма значение, ма чак па толкоз! Или прав ша са окаже баща ми, дето викаше: "Некои пият от радост, други от мъка, а аз от заранта" :lol:

Ай наздраве! :beer:
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Любо, ти пак не ма разбра :)
Я ходи да гледаш някой мач, че нещо тия дни не мога да ти видя репортажите :D
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Мачовете другата седмица...

П.С. В канадиан тире продават и прашки.
Lub0 for President!
###############
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Independent написа:Има, бе Док, как да няма! Последния път се оправдаха с лошото време (което, пак ще повторя, хич не беше толкоз лошо!) Искам сега да видя дали пак ша са измъкнат кат мокра връв...
А 12 на обед - бе верно кат ти се отвори глътка, часа няма значение, ма чак па толкоз! Или прав ша са окаже баща ми, дето викаше: "Некои пият от радост, други от мъка, а аз от заранта" :lol:

Ай наздраве! :beer:
Виж сега Независима какво ще ти каже Чичо Док:
-Я вземи и ги остави тия юнаци от французко щот то се видя,че с тях човек не може да се отпусне и си пийне като хората.Най-добре да отскочиш до Ван. Тук ще ти отворим очите за истинския живот!
За организацията по запоя се нагърбвам аз.
А да видим дали ще има обжекшънс след това!
Док............. :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
TROUBLEMAKER
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Жив и здрав да си, Док! :lol:
Аз ако знаеш откога искам да мръдна до ваше село, ама пусто...
Чувам много хубаво било там, а от хубаво аз не бягам :D
Ооообаче... сещаш са

Но сега ша видим половинката за колко време ша успее да си намери хубава работа в Монреал. И ако не успее, отсега го подковавам да се изнесем към Тихия Океан :)
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Тая събота 24.09 в 12,00 ще има разпивка в парка Ангриньон. Индипендант, и град да вали тоя път ще те 4акаме (ако носиш пиене разбира се :D )
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Стойнев, да не ни излъжете момичето. :twisted:
Няма ли други желаещи за сбирка, аз вече изпитвам ужас, че като отида няма да има никой . Последният път намерих поне Стойнев.
Няма ли случайно желаещи с деца, ние сме с два броя мъжки и бих се радвала да си имат компания :roll:
мразя да ме настъпват по опашката!
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

А който не пие може ли да дойде :cry:
Заключено