Чико написа:Гледай сега,Анито,ти направо откриваш топлата вода.Абе що народ в последната година и половина се опита да рекламира тоя си бизнес във форума.Имаше и за,и против,голямо дърлене падна и в крайна сметка,новопристигналите все ги посрещаха техни познати,пък било то и задочно /тези които са ги посрещнали въобще де/.Щото не може да става дума за друго освен за бизнес.Аз работя по 8-12 часа шест дни в седмица и си изкарвам повече от добри пари.Кажи ми при такава ангажираност как ще намериш време за посрещане на хора /имам предвид хора не един човек или семейство на което да свършиш без-възмездна услуга/.Значи имаш предвид да живееш от това.А това е бизнес.В такъв случай напиши цените,а не назовавай този си бизнес с толкова изтърканата и загубила стойността си думичка "ПОМОЩ".Тя е свята и не бива да се използва за щяло и нещяло при все,че повечето хора които са във форума,черпят информация и от други източници и е трудно да бъдат заблудени.Търсете си сериозна работа и работете,работете,работете,тук не е България и няма абсолютно никакво място за нашенски шмекерии.
Гледай сега, Чико, направо ме уби! Сигурно си мислиш, че и досега съм взимала пари за инфото, което давам тук? Я вземи пусни една тема да питаш по колко съм взела на вече пристигналите? Явно си от хората, които не си мърдат и пръста за без пари, та мислиш, че и другите са така.
Мисля, че всеки грамотен човек, нетърсещ под вола теле, може да прочете, че става дума за българско дружество, а не за личен бизнес.
Аз съм последният човек, който ще се заеме с нещо подобно. И не знам засега някой около мен да си прави сметката да забогатява от тази дейност.
За всички: посрещането на новодошли не е моя инициатива, моите възможности са ограничени и не съм в състояние да го правя сама и да го организирам. Нито пък съм главното действащо лице.
ТОВА Е ЖЕЛАНИЕТО НА ДОСТА ОТ ХОРАТА, ЖИВЕЕЩИ ТУК:
ДА ПОМОГАТ.
Темата я пускам аз, защото така и така вече си пиша във Форума от доста време.
И накрая:
Всеки път, когато чета такива мнения, се убеждавам, че сме направили правилния избор на град. Благодаря ти, Чико!