ХАЙДЕ ДА УЧИМ ФРЕНСКИ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
grobari

ХАЙДЕ ДА УЧИМ ФРЕНСКИ

Мнение от grobari »

ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПИСВАМЕ НА ФРЕНСКИ ОТ 10 СЕПТЕМВРИ В ИЧС КЪМ НБУ - НОВООТКРИТАТА СГРАДА НА ШИПЧЕНСКИ ПРОХОД ДО ЗАЛА УНИВЕРСИАДА.
ТЪРСЯТ СЕ ЖЕЛАЕЩИ ЗА СЪБОТНО-НЕДЕЛЕН - ПЪРВО НИВО И ЗА ВЕЧЕРЕН СЕДМИЧЕН - 8-9 НИВО.
КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ДА ПИШЕ, ЗА ДА ЗАПЪЛНИМ ГРУПИТЕ. ПОМНЯ, ЧЕ ИМАШЕ ЖЕЛАЕЩИ ЗА ЛЕТНИЯ ИНТЕНЗИВЕН, КОЙТО ТАКА И ТАКА НЕ СЕ СЪСТОЯ.
HoneyCa

Мнение от HoneyCa »

Ние сме двама за първо ниво - съботно-неделен или вечерен. Колко часа е това ниво и колко струва?
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ОТ 8.30 ДО 13.30 Ч., НО КОЛКО ЧАСА Е ОБЩО - НЕ ЗНАМ. УЧИ СЕ ПО ПАНОРАМА. СЪПРУГЪТ МИ СЕ Е ЗАПИСАЛ ВЕЧЕ. АКО ВИ Е УДОБНО - СУПЕР.

И ВСЕ ПАК НЯКОЙ ДА СЕ ОБАДИ ЗА 8-9 НИВО?
ПЕТЯ 4444?
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

И Е 189 ЛВ/НИВО.
ВИЖТЕ НА www.nbu.bg
център за чужди езици
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Здравейте!!!Нивото е 9-10!Но аз се прибрах в Пирдоп и започнах работа!!!Подготвям се за новата учебна година и френски ще уча като отида в Монреал!!!Имах време лятото,но така и в ИЧС не се състоя курс!!!Имаше само едно момче за 7-8 ниво!!!Успех на тези,които сега започват да се борят с Франсето!!!Това е най готиният език!!!Обожавам го!!!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
NIAnia

вече ходя в ИЧС

Мнение от NIAnia »

Здравейте, аз бях кандидат за летния интензивен в Центъра по чужди езици към НБУ, обаче след като не се състоя се записах в курса /1-во ниво/ в ИЧС. Много съм доволна /въпреки, че на мен самата ми е доста трудно/ и ако има удобни форми за следващото ниво ще се запиша пак там.
Успех!
nia
Аватар
shantros

Мнение от shantros »

petia4444 написа:Това е най готиният език!!!Обожавам го!!!
Кое му е готиното?
Аз вчера се обаждах по телефона и сгреших номера :oops: За първи път в живота си чух няколко думи на навут и също се влюбих в него без да зная защо :metro:
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Всички имаме интерес да се запишем заедно на курс. 10 септември не е далече. Дано се срещнем с някои от вас там.
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Hi all !

Мнение от rorcho »

Zdraveite na vsichki :)

Az sam magister v NBU i se chudia da se zapisha li tam da ucha frenski ili
da ucha v Aliansa, mnogo hora sa mi kazali, che e preporachitelno sertifikata po frenski da e ot ALIANSA. Ima po-goliama stoinost spriamo interviuto. :shock: :shock:
Az sam ot Varna i shte se vrashtam v SF okolo 1 oktomvri, zatova sega ne mi e vazmojno da se zapisha da ucha frenski v universitea.
Ne ste li naviti da uchim frenski v ALIANSA?
Kogato doida shte razucha kakvi sa kursovite tam !!! :shock: :shock:

Koito uchi shte spoluchi :D :D :D

BE happy :D :D :D
NIAnia

samo da spodelia

Мнение от NIAnia »

здравейте отново! Виждам, че се колебаете къде да се запишете да учите френски. Ако може с това да ви помогна искам да споделя, че в групата ми сега в ИЧС има две момичета, които са изкарали едно ниво на френски във френския център и са разочаровани, че там нищо не са научили, та сега повтарят нивото и тук. Казаха, че още от първия час преподавателката е говорила само на френски, почти нищо не им се е обяснявало на български и нищо не са научили. Сега напредват добре. И хубавото е, че тук попаднахме на страхотна преподавателка.
Успех!
nia
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Хммм

Мнение от rorcho »

Hmmm ....

NIAnia blagodaria za informaciata i az bih iskal da ucha frenski v NBU, no stava vapros che sertifikata e cenen, zatova usporedno s tova shte hodia na chasni uroci. A na povisoko nivo moje bi shte se zapisha v NBU.
Ima hora koito na interviuto ne gi kasat a im iziskvat da izkarat daden bori chasove po frenski i to v ALIANSA i pak da doidat na interviu.
Zatova si vikam neka da pretejavam vsichko, koeto te iskat da imam.
NIAnia moje momichetata da ne sa popadnali na hubav prepodavate, :?:
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Hi !

Мнение от rorcho »

Zdraveite !

"Drugari i drugarki" :wink: :rotfl: moje li da mi dadete kordinatite na Aliansa v SOFIA !

Mersi predvaritelno :D :D :D
Аватар
Jeeves

ИЧС има и към СУ...

Мнение от Jeeves »

... Институт за чуждерстранни студенти към Софийски университет също провежда много курсове по френски и да ви кажа, че ако има някакво значение за вас от къде ви е сертификата по френски език /ако не си научил езика - и от Господ да имаш диплома, няма да ти помогне на интервюто/, то на първо място е Алианса, а след това ИЧС - но към СУ, а не НБУ.
Провеждат всякакви курсове, като интензивни започват от 13 септ, а всички останали от 19 септ - това е. Аз лично започвам на 19ти.
Успех на всички:)
Kategat

Мнение от Kategat »

И аз започвам френски език в ИЧС от 19 септ., но начално ниво. Някой от по-горните нива ще сподели ли с нас начинаещите дали е доволен от преподаването в ИЧС? :D
"Може и в самия център на цивилизацията да живееш и пак да отгледаш някоя кукувица в гнездото си"
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

По принцип отзивите за ИЧС са добри, а цените поносими. Затова и аз изкарах 2 нива там. Но много си зависи и от преподавателя - на първия курс всички бяха доволни, преподавателката беше страхотна; на втория курс почти никой доволен, един-двама решиха да повтарят...Като навсякъде - зависи кой ще ти преподава, а не толкова самата институция. А самата сграда няма да я коментирам :?
Иначе сертификатите, които издават, са готини, като дипломи са с твърди корици... :D
Заключено