ХАЙДЕ ДА УЧИМ ФРЕНСКИ
ХАЙДЕ ДА УЧИМ ФРЕНСКИ
ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПИСВАМЕ НА ФРЕНСКИ ОТ 10 СЕПТЕМВРИ В ИЧС КЪМ НБУ - НОВООТКРИТАТА СГРАДА НА ШИПЧЕНСКИ ПРОХОД ДО ЗАЛА УНИВЕРСИАДА.
ТЪРСЯТ СЕ ЖЕЛАЕЩИ ЗА СЪБОТНО-НЕДЕЛЕН - ПЪРВО НИВО И ЗА ВЕЧЕРЕН СЕДМИЧЕН - 8-9 НИВО.
КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ДА ПИШЕ, ЗА ДА ЗАПЪЛНИМ ГРУПИТЕ. ПОМНЯ, ЧЕ ИМАШЕ ЖЕЛАЕЩИ ЗА ЛЕТНИЯ ИНТЕНЗИВЕН, КОЙТО ТАКА И ТАКА НЕ СЕ СЪСТОЯ.
- petia4444
- Обратна връзка:
Здравейте!!!Нивото е 9-10!Но аз се прибрах в Пирдоп и започнах работа!!!Подготвям се за новата учебна година и френски ще уча като отида в Монреал!!!Имах време лятото,но така и в ИЧС не се състоя курс!!!Имаше само едно момче за 7-8 ниво!!!Успех на тези,които сега започват да се борят с Франсето!!!Това е най готиният език!!!Обожавам го!!!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
вече ходя в ИЧС
Здравейте, аз бях кандидат за летния интензивен в Центъра по чужди езици към НБУ, обаче след като не се състоя се записах в курса /1-во ниво/ в ИЧС. Много съм доволна /въпреки, че на мен самата ми е доста трудно/ и ако има удобни форми за следващото ниво ще се запиша пак там.
Успех!
Успех!
nia
- rorcho
- Обратна връзка:
Hi all !
Zdraveite na vsichki 
Az sam magister v NBU i se chudia da se zapisha li tam da ucha frenski ili
da ucha v Aliansa, mnogo hora sa mi kazali, che e preporachitelno sertifikata po frenski da e ot ALIANSA. Ima po-goliama stoinost spriamo interviuto.
Az sam ot Varna i shte se vrashtam v SF okolo 1 oktomvri, zatova sega ne mi e vazmojno da se zapisha da ucha frenski v universitea.
Ne ste li naviti da uchim frenski v ALIANSA?
Kogato doida shte razucha kakvi sa kursovite tam !!!
Koito uchi shte spoluchi
BE happy

Az sam magister v NBU i se chudia da se zapisha li tam da ucha frenski ili
da ucha v Aliansa, mnogo hora sa mi kazali, che e preporachitelno sertifikata po frenski da e ot ALIANSA. Ima po-goliama stoinost spriamo interviuto.

Az sam ot Varna i shte se vrashtam v SF okolo 1 oktomvri, zatova sega ne mi e vazmojno da se zapisha da ucha frenski v universitea.
Ne ste li naviti da uchim frenski v ALIANSA?
Kogato doida shte razucha kakvi sa kursovite tam !!!

Koito uchi shte spoluchi

BE happy

samo da spodelia
здравейте отново! Виждам, че се колебаете къде да се запишете да учите френски. Ако може с това да ви помогна искам да споделя, че в групата ми сега в ИЧС има две момичета, които са изкарали едно ниво на френски във френския център и са разочаровани, че там нищо не са научили, та сега повтарят нивото и тук. Казаха, че още от първия час преподавателката е говорила само на френски, почти нищо не им се е обяснявало на български и нищо не са научили. Сега напредват добре. И хубавото е, че тук попаднахме на страхотна преподавателка.
Успех!
Успех!
nia
- rorcho
- Обратна връзка:
Хммм
Hmmm ....
NIAnia blagodaria za informaciata i az bih iskal da ucha frenski v NBU, no stava vapros che sertifikata e cenen, zatova usporedno s tova shte hodia na chasni uroci. A na povisoko nivo moje bi shte se zapisha v NBU.
Ima hora koito na interviuto ne gi kasat a im iziskvat da izkarat daden bori chasove po frenski i to v ALIANSA i pak da doidat na interviu.
Zatova si vikam neka da pretejavam vsichko, koeto te iskat da imam.
NIAnia moje momichetata da ne sa popadnali na hubav prepodavate,
NIAnia blagodaria za informaciata i az bih iskal da ucha frenski v NBU, no stava vapros che sertifikata e cenen, zatova usporedno s tova shte hodia na chasni uroci. A na povisoko nivo moje bi shte se zapisha v NBU.
Ima hora koito na interviuto ne gi kasat a im iziskvat da izkarat daden bori chasove po frenski i to v ALIANSA i pak da doidat na interviu.
Zatova si vikam neka da pretejavam vsichko, koeto te iskat da imam.
NIAnia moje momichetata da ne sa popadnali na hubav prepodavate,

ИЧС има и към СУ...
... Институт за чуждерстранни студенти към Софийски университет също провежда много курсове по френски и да ви кажа, че ако има някакво значение за вас от къде ви е сертификата по френски език /ако не си научил езика - и от Господ да имаш диплома, няма да ти помогне на интервюто/, то на първо място е Алианса, а след това ИЧС - но към СУ, а не НБУ.
Провеждат всякакви курсове, като интензивни започват от 13 септ, а всички останали от 19 септ - това е. Аз лично започвам на 19ти.
Успех на всички:)
Провеждат всякакви курсове, като интензивни започват от 13 септ, а всички останали от 19 септ - това е. Аз лично започвам на 19ти.
Успех на всички:)
По принцип отзивите за ИЧС са добри, а цените поносими. Затова и аз изкарах 2 нива там. Но много си зависи и от преподавателя - на първия курс всички бяха доволни, преподавателката беше страхотна; на втория курс почти никой доволен, един-двама решиха да повтарят...Като навсякъде - зависи кой ще ти преподава, а не толкова самата институция. А самата сграда няма да я коментирам 
Иначе сертификатите, които издават, са готини, като дипломи са с твърди корици...

Иначе сертификатите, които издават, са готини, като дипломи са с твърди корици...