Do tezi jiveesti v Calgary

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
kosciuszko

Do tezi jiveesti v Calgary

Мнение от kosciuszko »

Novia moderator samo trie temite, iavno ili ne iska horata da se sabirat, praviat kompania i zavarzvat vrazki i poznanstva, ili e mnogo zavistliv, na koeto moje da se sardi samo na sebe si
Do Chile
eto datite otnovo
na 26 August s AA694/945, vrastane na 4 sept s AA940/2081
na 27 s LA089 do Punta Arenas, vrastane na 1 s LA296
na 1 sept s LA932 do Mendoza i vrastane na 4 sept s LA933
Ako niakoi patuva po tozi marshrut i tezi dati, da se obadi, da si pravim kompania, dalag polet e
na tezi koito ste ostanat v Calgary za praznicite: priatno izkarvane

bminchev@shaw.ca
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Do tezi jiveesti v Calgary

Мнение от VanBC »

kosciuszko написа:Novia moderator samo trie temite, iavno ili ne iska horata da se sabirat, praviat kompania i zavarzvat vrazki i poznanstva, ili e mnogo zavistliv, na koeto moje da se sardi samo na sebe si ...
Това пък какво трябва да значи :conf: ?!? Какви теми са ти били трити и от кого :roll:?
Последно промяна от VanBC на Пет Авг 19, 2005 12:48 pm, променено общо 1 път.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

VanBC написа:
kosciuszko написа:Novia moderator samo trie temite, iavno ili ne iska horata da se sabirat, praviat kompania i zavarzvat vrazki i poznanstva, ili e mnogo zavistliv, na koeto moje da se sardi samo na sebe si ...
Това пък каво трябва да значи :conf: ?!? Какви теми са ти били трити и от кого :roll:?
Може би има предвид форума на дружеството в Калгари и неговия модератор?
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

VanBC написа:
Това пък каво трябва да значи :conf: ?!? Какви теми са ти били трити и от кого :roll:?
Не му обръщай внимание!

Това е тоя дето винаги се втурва на помощ на "египтянина".
Тях друга треска ги тресе..........
Док............ :lol: :lol: :lol: :lol:
TROUBLEMAKER
Заключено