Novia moderator samo trie temite, iavno ili ne iska horata da se sabirat, praviat kompania i zavarzvat vrazki i poznanstva, ili e mnogo zavistliv, na koeto moje da se sardi samo na sebe si
Do Chile
eto datite otnovo
na 26 August s AA694/945, vrastane na 4 sept s AA940/2081
na 27 s LA089 do Punta Arenas, vrastane na 1 s LA296
na 1 sept s LA932 do Mendoza i vrastane na 4 sept s LA933
Ako niakoi patuva po tozi marshrut i tezi dati, da se obadi, da si pravim kompania, dalag polet e
na tezi koito ste ostanat v Calgary za praznicite: priatno izkarvane
bminchev@shaw.ca
Do tezi jiveesti v Calgary
-
Re: Do tezi jiveesti v Calgary
Това пък какво трябва да значи :conf: ?!? Какви теми са ти били трити и от когоkosciuszko написа:Novia moderator samo trie temite, iavno ili ne iska horata da se sabirat, praviat kompania i zavarzvat vrazki i poznanstva, ili e mnogo zavistliv, na koeto moje da se sardi samo na sebe si ...

Последно промяна от VanBC на Пет Авг 19, 2005 12:48 pm, променено общо 1 път.
Obey gravity ... It's the law!
Може би има предвид форума на дружеството в Калгари и неговия модератор?VanBC написа:Това пък каво трябва да значи :conf: ?!? Какви теми са ти били трити и от когоkosciuszko написа:Novia moderator samo trie temite, iavno ili ne iska horata da se sabirat, praviat kompania i zavarzvat vrazki i poznanstva, ili e mnogo zavistliv, na koeto moje da se sardi samo na sebe si ...?
Не му обръщай внимание!VanBC написа:Това пък каво трябва да значи :conf: ?!? Какви теми са ти били трити и от когоkosciuszko написа:Novia moderator samo trie temite, iavno ili ne iska horata da se sabirat, praviat kompania i zavarzvat vrazki i poznanstva, ili e mnogo zavistliv, na koeto moje da se sardi samo na sebe si ...?
Това е тоя дето винаги се втурва на помощ на "египтянина".
Тях друга треска ги тресе..........
Док............

TROUBLEMAKER