И аз нямам но се надявам да придобия добра представа и скоро да съм сред активно спортуващите в Канада българи ... а шаха ми изглежда доста неприемлива перспектива
аз се разцепвам от спортуване,по4ти всеки ден съм някъде .
Но страстта ми е скално катерене и с това се занимавам усилено.
Канада е рай за хора които искат да спортуват
zashto li tursite sportuvashti hora tuk.Ako tova e niakkavuv nov vid sport da sedish pred klaviaturata i da se vresh v vsiaka tema zashtoto niama kakvo drugo da pravish,zashtoto slunzeto ti napi4a i ne ti se kara kolelo , roleri ili da ti4ash,da hodish na besein i da gledash grosnite i razpluti kebekua na koito ot nishto ne im puka to triabva da go vleze v olimpiiskite igri. :confused2: .a ina4e tuk vseki moge da sportuva stiga da iska i da razpolaga s vreme za tova udovolstvie.to ne 4e i kudeto i da si kato imash gelanie vsi4ko stava.Niama zna4enie kolko pari struva ,4ovek opredeleno ima nugda niakude da se raztovari.A konkrektno za kolektivnite sportove nai dobre se ogledaite v kvartala kude se igrait kvartalni ma4ove i se navrete v grupi4kata stiga ad stavate za neshto.I na men mi se iska da ima s koi da izigrai edna igra na voleibol no tova tuk e malko nepoznato.Kusmet na spo4tuvashtite sashtoto ina4e shte zaprili4ame na tipi4ni loeni kebekua.
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
simon написа:I na men mi se iska da ima s koi da izigrai edna igra na voleibol no tova tuk e malko nepoznato.Kusmet na spo4tuvashtite sashtoto ina4e shte zaprili4ame na tipi4ni loeni kebekua.
PoLuX, ами можеш да намериш приятели и да играете баскет на което и да е игрище на училище или на някой парк. За какво ти е да плащаш в зала? Мои приятели правят така... Точно както в България.
Sportuva se, az sam ot mesec v Toronto,. ama ne mi haresva 4e iskat kato hodia na gym da si kupuvam membership za ciala godina, ina4e na trenirovka mi iskat 10$, ama az pak si vlizam bez pari de, s kartata na bratov4edka mi Ako niakoi drug hodi na Danforth/Main da se obajda?!
Pravi kakvoto triabva, pak da stava kakvoto 6te !!!