Aktivno sportuvashtite v CANADA bulgari

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Нямам никаква представа как е в англофонска Канада.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

И аз нямам :-) но се надявам да придобия добра представа и скоро да съм сред активно спортуващите в Канада българи :-) ... а шаха ми изглежда доста неприемлива перспектива :lol:
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Чисто затлъстяване бих казал аз е шаха, нищо повече!
Botzo

Re: Aktivno sportuvashtite v CANADA bulgari

Мнение от Botzo »

Tutankamon написа:Ima li bulgari, koito sportuvat aktivno v CANADA?
Axam, ima .........!
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

аз се разцепвам от спортуване,по4ти всеки ден съм някъде .
Но страстта ми е скално катерене и с това се занимавам усилено.
Канада е рай за хора които искат да спортуват
A long time ago
in a galaxy far ,far away
simon
Обратна връзка:

Мнение от simon »

zashto li tursite sportuvashti hora tuk.Ako tova e niakkavuv nov vid sport da sedish pred klaviaturata i da se vresh v vsiaka tema zashtoto niama kakvo drugo da pravish,zashtoto slunzeto ti napi4a i ne ti se kara kolelo , roleri ili da ti4ash,da hodish na besein i da gledash grosnite i razpluti kebekua na koito ot nishto ne im puka to triabva da go vleze v olimpiiskite igri. :confused2: .a ina4e tuk vseki moge da sportuva stiga da iska i da razpolaga s vreme za tova udovolstvie.to ne 4e i kudeto i da si kato imash gelanie vsi4ko stava.Niama zna4enie kolko pari struva ,4ovek opredeleno ima nugda niakude da se raztovari.A konkrektno za kolektivnite sportove nai dobre se ogledaite v kvartala kude se igrait kvartalni ma4ove i se navrete v grupi4kata stiga ad stavate za neshto.I na men mi se iska da ima s koi da izigrai edna igra na voleibol no tova tuk e malko nepoznato.Kusmet na spo4tuvashtite sashtoto ina4e shte zaprili4ame na tipi4ni loeni kebekua.
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

simon написа:I na men mi se iska da ima s koi da izigrai edna igra na voleibol no tova tuk e malko nepoznato.Kusmet na spo4tuvashtite sashtoto ina4e shte zaprili4ame na tipi4ni loeni kebekua.
Ако беше в Монреал можеше да спретнем нещо.
simon
Обратна връзка:

Мнение от simon »

da no za sugalenie ne sum a tuk niama mnogo sportuvashti .A voleibola mi e slabosta makar 4e ve4e dve godini ne sum dokodval voleibolna topka.
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

simon написа:A voleibola mi e slabosta makar 4e ve4e dve godini ne sum dokodval voleibolna topka.
А аз от по-отдавна за съжаление. :(
Galadriel

Мнение от Galadriel »

PoLuX, ами можеш да намериш приятели и да играете баскет на което и да е игрище на училище или на някой парк. За какво ти е да плащаш в зала? Мои приятели правят така... Точно както в България.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Аз пък за съжаление тук (все още) нямам приятели, които да играят баскетбол :-) виж за футбол и волейбол доколкото знам има желаещи...
Petio

Мнение от Petio »

Sportuva se, az sam ot mesec v Toronto,. ama ne mi haresva 4e iskat kato hodia na gym da si kupuvam membership za ciala godina, ina4e na trenirovka mi iskat 10$, ama az pak si vlizam bez pari de, s kartata na bratov4edka mi :) Ako niakoi drug hodi na Danforth/Main da se obajda?!
Pravi kakvoto triabva, pak da stava kakvoto 6te !!!
Petio

Мнение от Petio »

POLUX kade si, koi gead ? Tuka ima bg deto se sabirat za tenis, vij az sam pove4e po voleibola i basketbola :)
Pravi kakvoto triabva, pak da stava kakvoto 6te !!!
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Petio написа:POLUX kade si, koi gead ? Tuka ima bg deto se sabirat za tenis, vij az sam pove4e po voleibola i basketbola :)
Ами Торонто, защо иначе ще питам за тук :-)
Значи ако разбереш нещо за сбирка за баскетбол, ще се радвам ако споделиш :-)
Заключено