Да направим едно проучване за новата сесия!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Juli-j
Обратна връзка:

Да направим едно проучване за новата сесия!

Мнение от Juli-j »

Моля всеки който е полу4ил дата за интервю за второто полугодие да пише.Аз самата си пуснах документите още март тази година,тогава -същия месец получих и обратната разписка от тях и от тогава ни вест ни кост.Моля ако има някои в подобна ситуация да пише ,че започнах да се притеснявам. :roll:
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

И ние сме в същото положение. Подадени документи през март, отговор в първите дни на април и оттогава нищо. Чакаме за втората половина, може би септември октомври.
С нетърпение очакваме да чуем първите известия за есента.
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Мнение от SAVANNA »

Споко народе, и аз съм без дата. Документите пуснахме април. Дори не съм получила уточнение за полугодието но то се подразбира според мен, че ще е второто полугодие.

Успех на всички!!! :D
stephie
Обратна връзка:

Мнение от stephie »

И ние сме в групата на чакащите...документи 06.06., писмо с потвърждение че са получени от 20.06 и очаквана дата за второто полугодие на 2005г.; все още конкретна дата нямаме.
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

Мисля, че до средата на Септември няма да има интервюта. Просто мнение, но не е голословно. Така че учете френския и като му дойде времето - успех.
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

Мнение от SAVANNA »

Аз лично нямам нищо против да се позабавят малко с интервюто, че да мога да го понауча още малко тоя заветен френски.

Преди време (ако искате вярвайте), но една приятелка беше ходила на един много известен гледач, така му се казва май. Та бях я помолила да попита нещо и за мен, и познайте каква ми беше реакцията когато тя ми предаде думите му, а точно "Тя знае английски но и кажи да учи френски". И само за да уточня, тогава още не се познавах с настоящата ми половинка, а и за Канада през ум не ми беше минавало, пък и първата асоциация беше за Франция...............кой да предположи, че и в Канада се говори тоя език :lol: ?!?

И така скъпи приятели, разказах ви тая кратка историйка за да Ви кажа да сте спокойни, и че ако ви е писано да се обесите няма да се удавите :lol: !

Айде залягайте над уроците, че във френския е истината! :wink: :idea:
kris

Мнение от kris »

Ние изпратихме документите ни през април, но ги пратихме без обратна разписка и до края на юни вече се бяхме пищисали, че са загубени. изпратихме мейл на официалната страница, но неполучихме писмо.след това изпратихме писмо до посолството в австрия с молба да ни кажат дали са получили документите.На 18.07 получихме писмо, че интервюто ни ще бъде ноември - декември 2005г.
За сега това по въпроса за новата сесия!
ABiT
Обратна връзка:

Мнение от ABiT »

Здравейте,
и ние с моята половинка пуснахме документите през май и в началото на юни дойде потвърждението че са получени...
Само това... очаквам дата за интервю късната есен - ноември, декември...
До тогава френски само и това е! :)
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Не съм си мислил,че ще го казвам ама дойде и този момент.
Споко и нема да са пуашите .........ша дойдат като проливен дъжд.
Ние пуснахме DSC на 15.09.2004,дата за интервю получихме на 30.01.2005,интервю 25.04.2005..................чакаме медицински вече 3 месеца и така. Чакането и надеждите са смазващи,НО..........................
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
sweety

Мнение от sweety »

Здравейте,
Получил ли е някой точната дата за интервю? Нашето подтвърждение е от 22.04 и се надявах да получим вече и датата за "2-та половина на 2005", но...
fa31
Обратна връзка:

Мнение от fa31 »

Ние изпратихме на 28.07, на 05.08 получих потвърждение, че док. са получени и да чакаме дата 2рата половина на 2005, каквото и да означва това.
Заключено