Да направим едно проучване за новата сесия!
-
- Обратна връзка:
Да направим едно проучване за новата сесия!
Моля всеки който е полу4ил дата за интервю за второто полугодие да пише.Аз самата си пуснах документите още март тази година,тогава -същия месец получих и обратната разписка от тях и от тогава ни вест ни кост.Моля ако има някои в подобна ситуация да пише ,че започнах да се притеснявам. 

- SAVANNA
- Обратна връзка:
Аз лично нямам нищо против да се позабавят малко с интервюто, че да мога да го понауча още малко тоя заветен френски.
Преди време (ако искате вярвайте), но една приятелка беше ходила на един много известен гледач, така му се казва май. Та бях я помолила да попита нещо и за мен, и познайте каква ми беше реакцията когато тя ми предаде думите му, а точно "Тя знае английски но и кажи да учи френски". И само за да уточня, тогава още не се познавах с настоящата ми половинка, а и за Канада през ум не ми беше минавало, пък и първата асоциация беше за Франция...............кой да предположи, че и в Канада се говори тоя език
?!?
И така скъпи приятели, разказах ви тая кратка историйка за да Ви кажа да сте спокойни, и че ако ви е писано да се обесите няма да се удавите
!
Айде залягайте над уроците, че във френския е истината!
:idea:
Преди време (ако искате вярвайте), но една приятелка беше ходила на един много известен гледач, така му се казва май. Та бях я помолила да попита нещо и за мен, и познайте каква ми беше реакцията когато тя ми предаде думите му, а точно "Тя знае английски но и кажи да учи френски". И само за да уточня, тогава още не се познавах с настоящата ми половинка, а и за Канада през ум не ми беше минавало, пък и първата асоциация беше за Франция...............кой да предположи, че и в Канада се говори тоя език

И така скъпи приятели, разказах ви тая кратка историйка за да Ви кажа да сте спокойни, и че ако ви е писано да се обесите няма да се удавите

Айде залягайте над уроците, че във френския е истината!

Ние изпратихме документите ни през април, но ги пратихме без обратна разписка и до края на юни вече се бяхме пищисали, че са загубени. изпратихме мейл на официалната страница, но неполучихме писмо.след това изпратихме писмо до посолството в австрия с молба да ни кажат дали са получили документите.На 18.07 получихме писмо, че интервюто ни ще бъде ноември - декември 2005г.
За сега това по въпроса за новата сесия!
За сега това по въпроса за новата сесия!
- Дякон Игнатий
Не съм си мислил,че ще го казвам ама дойде и този момент.
Споко и нема да са пуашите .........ша дойдат като проливен дъжд.
Ние пуснахме DSC на 15.09.2004,дата за интервю получихме на 30.01.2005,интервю 25.04.2005..................чакаме медицински вече 3 месеца и така. Чакането и надеждите са смазващи,НО..........................
Споко и нема да са пуашите .........ша дойдат като проливен дъжд.
Ние пуснахме DSC на 15.09.2004,дата за интервю получихме на 30.01.2005,интервю 25.04.2005..................чакаме медицински вече 3 месеца и така. Чакането и надеждите са смазващи,НО..........................
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ