Но най-ефтино е да се обзаведеш от улицата. Т.е. се разхождаш и си харесваш нещо, което други са хвърлили като непотребно или срещу малко заплащане от гараж- сейл.
Но леглото поне трябва да си купиш ново. Вече е въпрос на предпочитание.

Dobra veriga magazini e The Brick http://www.thebrick.com, dovolna sam, dobro ka4estvo, dobri ceni, dobra dostavka, pri kupuvane na matrak naprimer ot 399 polu4avash bezplatno DVD Citizen, po4ti vsi4ko sam kupila ot The Brick i sam mnogo dovolna. Za po - malkite domakinski posudi mojesh da polzvash Ikea. Uspehshantros
sasho71 написа:
e kak пък всички имигранти се "изреждате" на тоз калпав магазин ИКЕА
Сподели и твоя опит с по-добрите магазини
Аз се наемам лично на теб да помогна.dundy написа:Ei hora ne mi se smeite! Ama niama li obzawejdane bez pari4ki. Az edwam sybiram da uredia dokumentite i pytnite, az za tam edwam6te karame...Niama li ne6to kato mebeli na staro... W Germania moje6 da si nameri6 mebeli , skladirat gi, moje6 da si wzeme6 bez pari???
pls
Aз не разбирам от техника, но спред наш познат, к. поправя такава, най-издръжлива и добре осигурена от застраховката се оказва техниката на Kenmore. Ако искаш висококачествен техника, тук също се продават европейски модели, въпросът е дали си струват, като се има предвид, че са ужасно скъпи и ако случайно се повредят едва ли ще си струват поправката.shantros написа:Благодаря на всички!!!!
Имам още едно питане, коя е най-добрата марка за бяла техника в Канада? За Европа безспорен фаворит е МИЕЛЕ, та мисълта ми е за нейния еквивалент при вас.
Техника Kenmore няма. Kenmore е търговска марка на Sears, а производителите са най-различни - Whirlpool, GE, Frigidaire и други подобни. Просто Sears си подбират добри производители за ралзичните машинарии, а че облужването им е на ниво, на ниво е.beckythomas9 написа:Aз не разбирам от техника, но спред наш познат, к. поправя такава, най-издръжлива и добре осигурена от застраховката се оказва техниката на Kenmore. Ако искаш висококачествен техника, тук също се продават европейски модели, въпросът е дали си струват, като се има предвид, че са ужасно скъпи и ако случайно се повредят едва ли ще си струват поправката.
Сериозно?! За пръв път го чувам! Няма значение, ако си прав, това означава, че наистина сме си избрали качествена техника.speedy написа:Техника Kenmore няма. Kenmore е търговска марка на Sears, а производителите са най-различни - Whirlpool, GE, Frigidaire и други подобни. Просто Sears си подбират добри производители за ралзичните машинарии, а че облужването им е на ниво, на ниво е.beckythomas9 написа:Aз не разбирам от техника, но спред наш познат, к. поправя такава, най-издръжлива и добре осигурена от застраховката се оказва техниката на Kenmore. Ако искаш висококачествен техника, тук също се продават европейски модели, въпросът е дали си струват, като се има предвид, че са ужасно скъпи и ако случайно се повредят едва ли ще си струват поправката.