Kyde v Canada
Kyde v Canada
Re6ili sme sys semeistvoto mi da sa premestim v Canada, no vse o6te ne moga da razbera, kakva e razlikata megdu Frenska Canada i federalnata i 4ast. Molq za trezvi syveti i ocenki.
PP. Imam i dve deca na 2.5 i 9 godini.
dan
Re: Kyde v Canada
Едно такова преместване баш на "емиграция" ми прилича.joalexiev написа:Re6ili sme sys semeistvoto mi da sa premestim v Canada

joalexiev написа:...kakva e razlikata megdu Frenska Canada i federalnata i 4ast

joalexiev написа:Molq za trezvi syveti i ocenki.

-
-
Смятам, че личната преценка, къде в Канада да имигрирате е най-важна. Няма смисъл сега да си даваме мненията, ние дето живеем вече в дадена точка на Канада, щото това, ще доведе отново до спор.
Има достатъчно много информация в интернет за Канада, така че мисля, че единствено Вие ще решите къде в Канада да се преместите.
Успех в начинанията!
Има достатъчно много информация в интернет за Канада, така че мисля, че единствено Вие ще решите къде в Канада да се преместите.
Успех в начинанията!
Квебек е по-социална провинция, ама тук нещата са по- яваш-яваш. Ако сте с деца, не знаете нито френски, нито английски, ако имате трудни за приравняване професии или нямате много опит по специалността си, в Квебек ще ви е по-добре. Ако знаете добре английски, ако сте убедени, че това, което можете да правите се търси в Канада и няма нужда от разрешителни за работа, например ако сте програмисти с добър опит, в Онтарио, Албърта и в Бритиш Колубмия според мен е по-динамично. Ако ситуацията ви е по-тежка и изберете Квебек, стресът в началото ще бъде по-малък, но вероятно "ще се оправите", каквото и да означава това, по-бавно. Всъщност ако притежавате всичките изброени от мен подходящи за английска Канада качества и се установите в Квебек, дори да знаете само английски, мисля че ще си стъпите на краката не по-бавно, отколкото в в другите провинции. Ще плащате по-високи данъци, но ще имате по-малко разходи, особено ако сте с деца. Абе изобщо - трудна работа да се отговори на този въпрос. Много е общ и субективен отговорът, ама толкова мога 

Re: Kyde v Canada
Темата е дискутирана многократно и ако си направите труда да се разровите назад във форумите със сигурност ще откриете достатъчно изчерпателна информация.joalexiev написа:Re6ili sme sys semeistvoto mi da sa premestim v Canada, no vse o6te ne moga da razbera, kakva e razlikata megdu Frenska Canada i federalnata i 4ast. Molq za trezvi syveti i ocenki.
Док.....
TROUBLEMAKER