Kyde v Canada

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
joalexiev

Kyde v Canada

Мнение от joalexiev »

Re6ili sme sys semeistvoto mi da sa premestim v Canada, no vse o6te ne moga da razbera, kakva e razlikata megdu Frenska Canada i federalnata i 4ast. Molq za trezvi syveti i ocenki.
PP. Imam i dve deca na 2.5 i 9 godini.
dan
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

във френската говорят на някакъв вид френски да ги е** :D :D
foxxbatter

Re: Kyde v Canada

Мнение от foxxbatter »

joalexiev написа:Re6ili sme sys semeistvoto mi da sa premestim v Canada
Едно такова преместване баш на "емиграция" ми прилича. :rotfl: :mrgreen:
joalexiev написа:...kakva e razlikata megdu Frenska Canada i federalnata i 4ast
:D 8) Все още Кебек е част от Канада, така че и то е федерална територия. Иначе разлики много има между всички провинции.
joalexiev написа:Molq za trezvi syveti i ocenki.
:wink: Задавай трезви въпроси и прочети малко статии преди да питаш.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

kato за начало потърси в google що е то Канада, колко провинции и територии има, както и какъв език се говори в тях :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Смятам, че личната преценка, къде в Канада да имигрирате е най-важна. Няма смисъл сега да си даваме мненията, ние дето живеем вече в дадена точка на Канада, щото това, ще доведе отново до спор.
Има достатъчно много информация в интернет за Канада, така че мисля, че единствено Вие ще решите къде в Канада да се преместите.
Успех в начинанията!
survivor

Мнение от survivor »

Квебек е по-социална провинция, ама тук нещата са по- яваш-яваш. Ако сте с деца, не знаете нито френски, нито английски, ако имате трудни за приравняване професии или нямате много опит по специалността си, в Квебек ще ви е по-добре. Ако знаете добре английски, ако сте убедени, че това, което можете да правите се търси в Канада и няма нужда от разрешителни за работа, например ако сте програмисти с добър опит, в Онтарио, Албърта и в Бритиш Колубмия според мен е по-динамично. Ако ситуацията ви е по-тежка и изберете Квебек, стресът в началото ще бъде по-малък, но вероятно "ще се оправите", каквото и да означава това, по-бавно. Всъщност ако притежавате всичките изброени от мен подходящи за английска Канада качества и се установите в Квебек, дори да знаете само английски, мисля че ще си стъпите на краката не по-бавно, отколкото в в другите провинции. Ще плащате по-високи данъци, но ще имате по-малко разходи, особено ако сте с деца. Абе изобщо - трудна работа да се отговори на този въпрос. Много е общ и субективен отговорът, ама толкова мога :oops:
Аватар
Doktora

Re: Kyde v Canada

Мнение от Doktora »

joalexiev написа:Re6ili sme sys semeistvoto mi da sa premestim v Canada, no vse o6te ne moga da razbera, kakva e razlikata megdu Frenska Canada i federalnata i 4ast. Molq za trezvi syveti i ocenki.
Темата е дискутирана многократно и ако си направите труда да се разровите назад във форумите със сигурност ще откриете достатъчно изчерпателна информация.
Док.....
TROUBLEMAKER
borsay

Мнение от borsay »

Osnovnata razlika e che za kvebek protzedurata e po-barza i sthe ti tryabvat po-malko pari. Vsichko ostanalo go potarsi iz foruma. kasmet
Joy

Мнение от Joy »

Ще плащате по-високи данъци, но ще имате по-малко разходи, особено ако сте с деца.
бгмонреал твърди,че данъците, точно ако си с деца, в Квебек са по-малко... :roll:
Заключено