Нощно дефиле на гейовете в Монреал
Отврат!
Има нещо забавно в дегизировката им.
Опааааа да не каже някой,че се заплесвам!
Ц 200 прави ли ти впечатление,че изтрих някои неща от предишния си постинг?Страх ме е да не ме баннат.Имам за днес вече едно предупреждение.Пак заради розовите............
Док..
П.С.
Джой,дай нещо по така......
Има нещо забавно в дегизировката им.

Ц 200 прави ли ти впечатление,че изтрих някои неща от предишния си постинг?Страх ме е да не ме баннат.Имам за днес вече едно предупреждение.Пак заради розовите............
Док..

П.С.
Джой,дай нещо по така......
TROUBLEMAKER
Правилно те предупредиха, изпусна се 
иначе аз съм твърдо за такива паради, весело да става, и те душа носят.
нали знаеш лафа на братя Стругацки
"Щастие за всички даром и никой да не бъде пренебрегнат"
П.С. бързай, че купона тука е през лятото, зимата само сняг (във Ванкувър сигурно дъжд
)

иначе аз съм твърдо за такива паради, весело да става, и те душа носят.
нали знаеш лафа на братя Стругацки
"Щастие за всички даром и никой да не бъде пренебрегнат"
П.С. бързай, че купона тука е през лятото, зимата само сняг (във Ванкувър сигурно дъжд

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Какво му е толкова лошото бе? Веселят се хората... Я какво настроение! Ние, "нормалните", как си имаме всякакви фестивали, маскаради, циркове и т.н. Това не значи, че участниците в тях ходят всеки ден облечени по този начин, нали
отпуснете си душите и се веселете, когато другите се веселят, още по-лесно е, когато някой друг ти прави веселото

отпуснете си душите и се веселете, когато другите се веселят, още по-лесно е, когато някой друг ти прави веселото

Обичам да преча
Твоята информация от къде е? Щото до колкото знам догодина домакин на гейските олимпийски игри е Чикаго или друг град в САЩ беше.simon написа:A kakvo shte kagete za tova.tova defile e samo edna ve4er no dogodina avgust v Montreal hste se provedat 1te svetovni igri za obratni,a zashto li to4no v Canada.
Таратор написа:Твоята информация от къде е? Щото до колкото знам догодина домакин на гейските олимпийски игри е Чикаго или друг град в САЩ беше.simon написа:A kakvo shte kagete za tova.tova defile e samo edna ve4er no dogodina avgust v Montreal hste se provedat 1te svetovni igri za obratni,a zashto li to4no v Canada.
http://www.montreal2006.org/les_jeux_en_bref.html
-
А в Библията,някъде в началото/издание от `25 година,нецензурирано по съвременните стандарти/е написано,такива,дет` се мешат мъж с мъж или с животно,да ги убиват с камъни
/умирах си от кеф да показвам това на познатите ми педали и да спичат/. Представяте ли си на такъв парад да се изтипосат някакви върли фанатизирани вярващи?Тогава май по-голям купон ще да е
ПП.Споделям мнението на Батето по въпроса.Накъде върви света./не съм мъжага/

ПП.Споделям мнението на Батето по въпроса.Накъде върви света./не съм мъжага/
И в Бг не остават по-назад http://www.7sport.net/archive7ds/2005/0 ... 4039_5.htm