Нощно дефиле на гейовете в Монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
krimon
гугуле

Нощно дефиле на гейовете в Монреал

Мнение от krimon »

Началото е в 20 часа и участниците ще тръгнат от Платото. Дефилето е наречено Bleu nuit ще се придвижи по булевард René-Lévesque и ще продължи между улиците Berri et de Lorimier. Ако има любопитни - ето подходящ цирк :lol: Ресторантите са празни, няма резервации за тази вечер - всичко живо в началото на седмицата ще се присъедини към всенадоното веселие. :roll:
bateto

Мнение от bateto »

не съм съгласен с теб ,тия хора макар и болни,както ги възприемаш ти са плод на това общвство.ако ние се чувстваме част от него и не им обръщаме внимание би трябвало дълбоко да се замислим сред какво общество живеем .не че с това ще помогнем пряко то да бъде по здраво,но поне може да изразим гражданската си позиция.ако утре застана на парада им и се изразя -обичам курвите ,но мразя педерасите ,как ли ще ме итълкужат и какви ли ще са последствията .аз не че ги мразя /педерасите/,но не ми е приятно когато се натрапват по този показен начин и обществото е длъжно да им ръкопляска .защо ако се появи жена по скандално облечена тук по улиците трябва да се възприема като гейша ,а разни космати задници с кожени прашки трябва да се възприемат като нещо нормално.
боже на къде върви света тук,ако пиеш бира на общественно место си прокажен ,но ако си врътнеш мазния задник си нещо по вече и от нормален.
радвам се за Бг. ,че все още подобни типове като Азис не си спретват купони в центъра на София пред погледите на малки деца укоражавани от тълпа пуша4и на марихуана ,а намират изява само в някое тв. предаване.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

що се ядосвате бе, радват се хората на живота :-)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
bateto

Мнение от bateto »

що се ядосвате тогава на Азис и го давате за сравнителен пример за състоянието на българското общество.не е ли все едно.цитирам изказани мнения -аз в държава където такива като Азис са на почит не искам да живея.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

аз на и на Азис не се ядосвам, просто не го слушам/гледам и това е :-)
а за малките деца не си прав, богато ходят в БИАД и баш такива купони правят, че и плюс. Не съм ходил, ама знам тинейджъри дето не изпускат, че и с водка номер 5 се напиват - туй по-лошо от тревата май
Аватар
holy

z

Мнение от holy »

Към Батето: За бирата, пък и не само за бирата - много си прав. И на нас вече ни направиха забелажка, "4е пием бира в парка без да ядем" - каквото и да означава това.
bateto

Мнение от bateto »

обаче ако изчукаш някой педал насред парка по обед ще ти кажат хепи холидей :D
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Егати всенародното веселие!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
bateto

Мнение от bateto »

ми незнам дали е все-народно ,но поне е доста масово :?
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

bateto написа:ми незнам дали е все-народно ,но поне е доста масово :?
Което не е много веселящо...
А с теб съм много съгласен - обичам курвите, но мразя (хайде да не е мразя, по-скоро противни са ми) педерастите...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:D Една приятелка от южна америка правилно отбеляза, че източно-европейците сме странно нетолерантни на тема хомосексуализъм. :wink: Защо ли?
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

foxxbatter написа::D Една приятелка от южна америка правилно отбеляза, че източно-европейците сме странно нетолерантни на тема хомосексуализъм. :wink: Защо ли?
Щото си имаме хубави жени, та не сме опрели до мъже... :D :D :D
Аватар
shantros

Мнение от shantros »

foxxbatter написа::D Една приятелка от южна америка правилно отбеляза, че източно-европейците сме странно нетолерантни на тема хомосексуализъм. :wink: Защо ли?
Защото повечето са прости/душевно ограничени селяци :idea:
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Бате, като не искаш да живееш в държава, в която са напочит такива като Азис, какво правиш в такава. Твойто мнение е като в глас в пустинята, какво правиш още в Канада, където гей средата е на почит. Като неискаш да живееш в свободна държава, защо още си тук.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

shantros, не се ядосвай :-)
БГ мъжагите са много "против" педалите и много "за" лесбийките, сигурно ги е страх първите да не им предложат нещо и много им се иска вторите да им предложат същото нещо, ако може и в тройка с партньорката :-)
парада го даваха вчера по новините, голям цирк.
Организаторите искали субсидия от Министера на Здравето, ама им отказали, щото не били артистична изява. Ония дали контра, че преди 1 месец прайда в Торонто получил същите субсидии в качеството си на арт-изява. И сега се чудят дело за хомофобия ли да водят, за кебекофобия или и за двете :-)
Заключено