Очаквана стачка на LCBO?
Очаквана стачка на LCBO?
Чух че се очаква стачка на LCBO - от сряда или четвъртък евентуално. Някой знае ли нещо повече по въпроса? Да не се окаже че в Онтарио ще минем на сух режим. 

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
nе, ниама да сме на сух рейим ама мойе да има безредици засхтото ЛЦБОто планира да дарйи ниакои магазини отжорени като менайерите shte gi staff-vat
pred tezi magazini profsaiuzite misliat da slagat picketers i as god is my witnes, shte im troshim glavite na nekoi ot teia ako me sprat da otida da si kupia bira
o, one drug possible outcome shte bade che moje McGuinty (premiera na Ontario) da se pisva off i da gi prodade i alkohola da stane chasten otrasal (kakto i triabva da e).
pred tezi magazini profsaiuzite misliat da slagat picketers i as god is my witnes, shte im troshim glavite na nekoi ot teia ako me sprat da otida da si kupia bira
o, one drug possible outcome shte bade che moje McGuinty (premiera na Ontario) da se pisva off i da gi prodade i alkohola da stane chasten otrasal (kakto i triabva da e).
Последно промяна от KolioBalkanski на Пон Юли 25, 2005 11:30 am, променено общо 1 път.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
Re: Очаквана стачка на LCBO?
Запасявай те се хора !!! :idea:Koko написа:Чух че се очаква стачка на LCBO - от сряда или четвъртък евентуално. Някой знае ли нещо повече по въпроса? Да не се окаже че в Онтарио ще минем на сух режим.

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ne, te sa otdelnomiteto написа:А Beer Store-овете са или не са част от LCBO и съответно те ще стачкуват ли ? Щот в тая жега не ми дреме толко за концентрати или вино...
ama ne ti li se struvat mnogo kato po vreme na komunizma - izliza ti birata na konveir.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.

Неслучайно в събота на фоерверките, в презентацията на Канада се споменаваше като знаменателно събитие зъдаването на САК - Сосиете де Алкуль дю Кебек

КЪДЕ СА СИНДИКАТИТЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!Koko написа:Чух че се очаква стачка на LCBO

- Rainmaker
tochno sinidikatite organizirat stachkitenobleman написа:КЪДЕ СА СИНДИКАТИТЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!Koko написа:Чух че се очаква стачка на LCBO

Две са доказателствата за безкрая - Вселената и човешката глупост. Но за Вселената не съм сигурен.