Очаквана стачка на LCBO?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Koko

Очаквана стачка на LCBO?

Мнение от Koko »

Чух че се очаква стачка на LCBO - от сряда или четвъртък евентуално. Някой знае ли нещо повече по въпроса? Да не се окаже че в Онтарио ще минем на сух режим. :cry:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

nе, ниама да сме на сух рейим ама мойе да има безредици засхтото ЛЦБОто планира да дарйи ниакои магазини отжорени като менайерите shte gi staff-vat

pred tezi magazini profsaiuzite misliat da slagat picketers i as god is my witnes, shte im troshim glavite na nekoi ot teia ako me sprat da otida da si kupia bira

o, one drug possible outcome shte bade che moje McGuinty (premiera na Ontario) da se pisva off i da gi prodade i alkohola da stane chasten otrasal (kakto i triabva da e).
Последно промяна от KolioBalkanski на Пон Юли 25, 2005 11:30 am, променено общо 1 път.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
LaRue

Re: Очаквана стачка на LCBO?

Мнение от LaRue »

Koko написа:Чух че се очаква стачка на LCBO - от сряда или четвъртък евентуално. Някой знае ли нещо повече по въпроса? Да не се окаже че в Онтарио ще минем на сух режим. :cry:
Запасявай те се хора !!! :idea:
:beer: :beer: :beer:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

А Beer Store-овете са или не са част от LCBO и съответно те ще стачкуват ли ? Щот в тая жега не ми дреме толко за концентрати или вино...
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

miteto написа:А Beer Store-овете са или не са част от LCBO и съответно те ще стачкуват ли ? Щот в тая жега не ми дреме толко за концентрати или вино...
ne, te sa otdelno
ama ne ti li se struvat mnogo kato po vreme na komunizma - izliza ti birata na konveir.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Не щото в тоя дето аз ходя се влиза вътре и си вземаш сам от лавиците. :D Пък и по време на комунизма не си спомням да е имало конвейери :roll:
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:wink: Ще ни дойдете на гости в Мтл по уикендите. Тук ако изчезне алкохола лятото ще стане народно въстание. Цялата туристическа индустрия се държи на пияни американчета от Вермонт, Масачузец, и Ню-йорк.

Неслучайно в събота на фоерверките, в презентацията на Канада се споменаваше като знаменателно събитие зъдаването на САК - Сосиете де Алкуль дю Кебек :rotfl:
nobleman

Мнение от nobleman »

Koko написа:Чух че се очаква стачка на LCBO
КЪДЕ СА СИНДИКАТИТЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!! :wink:
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

nobleman написа:
Koko написа:Чух че се очаква стачка на LCBO
КЪДЕ СА СИНДИКАТИТЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!! :wink:
tochno sinidikatite organizirat stachkite :beer:
Две са доказателствата за безкрая - Вселената и човешката глупост. Но за Вселената не съм сигурен.
Заключено