Интересувам се превантивно, ако нещо ми се случи с моите очила дали бих могла да си позволя да ползвам тамошните услуги.
Благодаря на всички приятели, късогледци и далекогледци!

smeshna istoria s toia Hakim...Sneji написа:www.hakimoptcal.ca
Сайта не винаги се отваря, но ако имаш ктсмет ще видиш какви модели предлагат и на какви цени.
Ако си на работа с постоянен трудов договор работодателят ти би трябвало да ти покрива част от разноските за очен преглед и изработване на очила (по подобен начин на разходите за стоматолог).claire написа:Приятели, моля ви за инфо дали е скъпо закупуването на очила с диоптър, скъпи ли са рамките за очила.
Интересувам се превантивно, ако нещо ми се случи с моите очила дали бих могла да си позволя да ползвам тамошните услуги.
Благодаря на всички приятели, късогледци и далекогледци!
Shto se otnasia do aksesoarite (kutiika i parcalche), te vlizat v cenata na ochilata (pone na po-luksoznite).anicata написа:Az sam oshte v Bg ,no snaha mi e v Mntr.Ta predi 2 meseca mi se pohvali che za parite ,koito si e kupila ochila v Bg ,tam si e kupila ochila/s podarak vsichki aksesoari kam tiah-firmena kutiika,parcalche / i leshti ,sashto s podarak raztvorite kam tiah. Znam che niakoi niama da mi poviarvat ,zatova shte se radvam ako ssttoo se vkl. sashto v tazi tema s aktualno info.