vij Bruxel - shtoto sa civilizovani tolkova skoto shte ima poveche djamii ot carkvivladi написа:Spored mene stava vapros za neprikri rasizam i natsionalizam, no znaesh li pak moje i da gresha... vse pak moje bi ne sluchaino sme edin ot nai-bednite narodi v Evropa...
sprete musulmanite (ot ednin drug forum)
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
koito kakto se opravi vladi...vladi написа:Dai boje na vsichi narodi po sveta da imat samo problemite na BruxelKolioBalkanski написа:vij Bruxel - shtoto sa civilizovani tolkova skoto shte ima poveche djamii ot carkvi
koito kakvoto si nadrobi - takova shte sarba...
no spored men e otvratitelno da triabva edin narod da biaga ot stranata si samo zashtoto e bil dostatachno glupav da dopusne nejelani elementi
za men tvoite razbirania sa sashtite kato tezi na dodo pticite v NZ.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Zdraveite,
Namesvam se da dobavia neshto. Predavaniata na chujd ezik ne triabva da se razglejdat kato zaplaha ili izraz na prekalenna tolerantnost.
Tuk v Israel ima vseki den predavania na arabski po 1 kanal - nacionalnia, no tova nishto ne oznachava. Koito iska gi gleda, koito ne - minava na drug. A rusnacite si imat chasten kanal, no ima po nacional chesto filmi i predavania s subtitri na ruski i arabski. Tova e symbol na demokratichnata dqrjava, za kakvato Israel pretendira, no nishto poveche.
A postroiavaneto na nova church e trudna rabota. Az nikoga ne sqm si pozvolila da sloja cross, ne ot religioznost a kato jewel prosto. No tova e druga tema.
Ostanete si sqs zdrave i da badem tolerantni.
Namesvam se da dobavia neshto. Predavaniata na chujd ezik ne triabva da se razglejdat kato zaplaha ili izraz na prekalenna tolerantnost.
Tuk v Israel ima vseki den predavania na arabski po 1 kanal - nacionalnia, no tova nishto ne oznachava. Koito iska gi gleda, koito ne - minava na drug. A rusnacite si imat chasten kanal, no ima po nacional chesto filmi i predavania s subtitri na ruski i arabski. Tova e symbol na demokratichnata dqrjava, za kakvato Israel pretendira, no nishto poveche.
A postroiavaneto na nova church e trudna rabota. Az nikoga ne sqm si pozvolila da sloja cross, ne ot religioznost a kato jewel prosto. No tova e druga tema.
http://tribal.abv.bg/gavra/ ....Без коментар!
http://www.kanatangra.wallst.ru/bolg-arya.htm --> Специално за Колето
http://www.kanatangra.wallst.ru/bolg-arya.htm --> Специално за Колето

- PoLuX
- Обратна връзка:
vladi, ami az zatova citirah dumite ti ot edin posting po-nazad - za teb orientalskite narodi sa necivilizovani - ami tova spored men si e forma na prikrit rasizym, kyde e istinata togava? turciq vse pak spada kym tezi narodi... horata kazaha da sme po-tolerantni, ama tova znachi li che trqbva da sme licemeri... spored men ne... kogato nqkoi mi pokaje kyde sa mi greshkite, shte si promenq mnenieto - no zasega shte si ostana "neprikrit rasist" ili po-skoro privyrjenik na civilizovanite narodi 

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
vas tam v israel ot mnogo tolerantnost vi bombardirat vseki den - neznam kak dori moje da davash tova za primer - vie imate 1 milion arabi i e mnogo zamesena istoriata - ako predlagash BG da se prevarne v tova - ne, merci... a shto se kasae do demokraciata - da, evreite si igraiat na democracia dokato arabite ne spazvat nikakvi pravila.PolyC написа:Zdraveite,
Demokracia i Israel ? Ha-ha-ha-ha !
[quote]
vas tam v israel ot mnogo tolerantnost vi bombardirat vseki den - neznam kak dori moje da davash tova za primer[/quote]
USA po niakoe vreme shte zagubi poziciata si edinstvena
supersila i togava Izrael shte si iziade tova, koeto si
drobi v momenta. Evreiskite kuklovodi shte se ometat
ottam s parite si i shte ostaviat redovia chifut da im
plashta veresiite.
vas tam v israel ot mnogo tolerantnost vi bombardirat vseki den - neznam kak dori moje da davash tova za primer[/quote]
USA po niakoe vreme shte zagubi poziciata si edinstvena
supersila i togava Izrael shte si iziade tova, koeto si
drobi v momenta. Evreiskite kuklovodi shte se ometat
ottam s parite si i shte ostaviat redovia chifut da im
plashta veresiite.