sprete musulmanite (ot ednin drug forum)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

vladi написа:Spored mene stava vapros za neprikri rasizam i natsionalizam, no znaesh li pak moje i da gresha... vse pak moje bi ne sluchaino sme edin ot nai-bednite narodi v Evropa...
vij Bruxel - shtoto sa civilizovani tolkova skoto shte ima poveche djamii ot carkvi
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

KolioBalkanski написа:vij Bruxel - shtoto sa civilizovani tolkova skoto shte ima poveche djamii ot carkvi
Dai boje na vsichi narodi po sveta da imat samo problemite na Bruxel
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

vladi написа:
KolioBalkanski написа:vij Bruxel - shtoto sa civilizovani tolkova skoto shte ima poveche djamii ot carkvi
Dai boje na vsichi narodi po sveta da imat samo problemite na Bruxel
koito kakto se opravi vladi...
koito kakvoto si nadrobi - takova shte sarba...
no spored men e otvratitelno da triabva edin narod da biaga ot stranata si samo zashtoto e bil dostatachno glupav da dopusne nejelani elementi
za men tvoite razbirania sa sashtite kato tezi na dodo pticite v NZ.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
PolyC

Мнение от PolyC »

Zdraveite,
Namesvam se da dobavia neshto. Predavaniata na chujd ezik ne triabva da se razglejdat kato zaplaha ili izraz na prekalenna tolerantnost.
Tuk v Israel ima vseki den predavania na arabski po 1 kanal - nacionalnia, no tova nishto ne oznachava. Koito iska gi gleda, koito ne - minava na drug. A rusnacite si imat chasten kanal, no ima po nacional chesto filmi i predavania s subtitri na ruski i arabski. Tova e symbol na demokratichnata dqrjava, za kakvato Israel pretendira, no nishto poveche.
A postroiavaneto na nova church e trudna rabota. Az nikoga ne sqm si pozvolila da sloja cross, ne ot religioznost a kato jewel prosto. No tova e druga tema.
Ostanete si sqs zdrave i da badem tolerantni.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

http://tribal.abv.bg/gavra/ ....Без коментар!

http://www.kanatangra.wallst.ru/bolg-arya.htm --> Специално за Колето :wink:
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

vladi, ami az zatova citirah dumite ti ot edin posting po-nazad - za teb orientalskite narodi sa necivilizovani - ami tova spored men si e forma na prikrit rasizym, kyde e istinata togava? turciq vse pak spada kym tezi narodi... horata kazaha da sme po-tolerantni, ama tova znachi li che trqbva da sme licemeri... spored men ne... kogato nqkoi mi pokaje kyde sa mi greshkite, shte si promenq mnenieto - no zasega shte si ostana "neprikrit rasist" ili po-skoro privyrjenik na civilizovanite narodi :-)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

PolyC написа:Zdraveite,
Namesvam se da dobavia neshto. Predavaniata na chujd ezik ne triabva da se razglejdat kato zaplaha ili izraz na prekalenna tolerantnost.
Tuk v Israel ima vseki den predavania na arabski po 1 kanal - nacionalnia, no tova nishto ne oznachava. Koito iska gi gleda, koito ne - minava na drug. A rusnacite si imat chasten kanal, no ima po nacional chesto filmi i predavania s subtitri na ruski i arabski. Tova e symbol na demokratichnata dqrjava, za kakvato Israel pretendira, no nishto poveche.
A postroiavaneto na nova church e trudna rabota. Az nikoga ne sqm si pozvolila da sloja cross, ne ot religioznost a kato jewel prosto. No tova e druga tema.
Ostanete si sqs zdrave i da badem tolerantni.
vas tam v israel ot mnogo tolerantnost vi bombardirat vseki den - neznam kak dori moje da davash tova za primer - vie imate 1 milion arabi i e mnogo zamesena istoriata - ako predlagash BG da se prevarne v tova - ne, merci... a shto se kasae do demokraciata - da, evreite si igraiat na democracia dokato arabite ne spazvat nikakvi pravila.
palavec

Demokracia i Israel ? Ha-ha-ha-ha !

Мнение от palavec »

[quote]
vas tam v israel ot mnogo tolerantnost vi bombardirat vseki den - neznam kak dori moje da davash tova za primer[/quote]

USA po niakoe vreme shte zagubi poziciata si edinstvena
supersila i togava Izrael shte si iziade tova, koeto si
drobi v momenta. Evreiskite kuklovodi shte se ometat
ottam s parite si i shte ostaviat redovia chifut da im
plashta veresiite.
Заключено