Аз бях до тук!!!!
- petia4444
- Обратна връзка:
Аз бях до тук!!!!
Със сълзи на очите пиша, това е последната ми тема ,която пускам!Отказвам се!!!След дълги колебания взех решението, но така трябва!!!Може би се питате каква е причината?За съжаление са много!!!но нищо общо с процедурата, там всичко си е ок!Загубих много близки хора,други имат нужда от мен.....Така ,че мили приятели желая ви много успехи и щастие по пътя, който сте поели!!!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
-
- Обратна връзка:
Петя моля те не спираи ако наистина си го искала от цялото си сърце и душа!!!
аз самата за втори път започвам процедурата
първият път беше през 2002 но тогава ми се случи нещо подобно кат на теб, загубих близки хора, др бяха тежко болни, на трети трябваше да вдъхвам кураж ... сега си мисля че може би всичко щеше да се развие по същия начин и без мен и не мога да си ги простя тези 3 загубени от живота ми години
така че моля те помисли си добре забавяй колкото е възможно етапите по процедурата но не я прекъсвай
ДРЪЖ СЕ БЪДИ СИЛНА
аз самата за втори път започвам процедурата
първият път беше през 2002 но тогава ми се случи нещо подобно кат на теб, загубих близки хора, др бяха тежко болни, на трети трябваше да вдъхвам кураж ... сега си мисля че може би всичко щеше да се развие по същия начин и без мен и не мога да си ги простя тези 3 загубени от живота ми години
така че моля те помисли си добре забавяй колкото е възможно етапите по процедурата но не я прекъсвай
ДРЪЖ СЕ БЪДИ СИЛНА
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
здр
Здравей. Сертификатите ти са валидни 3 години от датата на интервюто, така че имаш достатъчно време да решиш какво да правиш. Аз съжалявам, че не тръгнах преди 15 години когато щеше да ми е най-лесно, преди 5 години ми се наложи ей така пак да остана, по подобни причини. Ама не ми се живее цял живот в преход, въпреки че винаги има, за кого да остана тука!!! Късмет занапред.
- hankroum
- Обратна връзка:
Един живот живеем!!!
Остави времето да излекува раните, и тогава реши какво ще е по-добре за теб и близките ти. Винаги има "+" и "-" .
Сега в момента според мен си в състояние на афект и малко или много не можеш да разсъждаваш правилно.
СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ ЗА ПРАВИЛЕН ИЗБОР В ЖИВОТА ТИ!!!
"ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ КОЛКОТА СА ГОЛЕМИ МЕЧТИТЕ МУ"
Остави времето да излекува раните, и тогава реши какво ще е по-добре за теб и близките ти. Винаги има "+" и "-" .
Сега в момента според мен си в състояние на афект и малко или много не можеш да разсъждаваш правилно.
СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ ЗА ПРАВИЛЕН ИЗБОР В ЖИВОТА ТИ!!!
"ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ КОЛКОТА СА ГОЛЕМИ МЕЧТИТЕ МУ"
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Петя, какво става? Гледам чак аватара си свалила. Само преди седмица един твой постинг ме наведе на мисълта, че си много щастлива. Нима съм се излъгал? Абе тоя Ангел да не стои в дъното на цялата тая работа? Недей така решава спонтанно. Изчакай известно време преди да вземеш такова кардинално решение. Мислиш ли, че нашите близки хора не тъгуват за нас и нямат нужда от нас, че сме отишли на другия край на света? И запомни ти живееш за себе си, а не заради другите.

Здравей Петя!Много ме развълнуваха редовете който си написала.Честно да ти кажа много се трогнах,макар че се познаваме само от форума.Явно причините са ти доста основателни за да напишеш тези силни думи,ти най-добре знаеш .........
Съвети най-различни,но най-важното е каквото и да решиш за себе си ,в крайна сметка и в по -късен етап е да не съжаляваш за нищо.
Мисля ,че когато близките ни имат нужда от нас,е редно да им подадем ръка и да ги поткрепим,независимо дали това би нарушило нашето щастие или спокойствие.От сърце ти пожелавам много успех,късмет и ако можем да сме ти полезни с нещо ,на драго сърце!!!
Съвети най-различни,но най-важното е каквото и да решиш за себе си ,в крайна сметка и в по -късен етап е да не съжаляваш за нищо.
Мисля ,че когато близките ни имат нужда от нас,е редно да им подадем ръка и да ги поткрепим,независимо дали това би нарушило нашето щастие или спокойствие.От сърце ти пожелавам много успех,късмет и ако можем да сме ти полезни с нещо ,на драго сърце!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
- exquisitus
петя, ти си ми лубим форумник, та нека силата бъде с теб, каквото и да ре6и6, но премисли пак...
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Много често при вземането на особено важни решения се поддаваме на емоциите си, преди да сме ги оставили да отлежат малко.
Приемам, че решението ти да поемеш по пътя на имиграцията не е било спонтанно, а добре премислено. Така че, не бързай да отсичаш и да затръшваш вратата. От позицията в която си в момента можеш да задържиш процедурата си с около година и половина. А това е много вода и немалко мъдри утрини - нали. Нека тогава бъде окончателното ти решение. Горе главата и бъди умна!
Приемам, че решението ти да поемеш по пътя на имиграцията не е било спонтанно, а добре премислено. Така че, не бързай да отсичаш и да затръшваш вратата. От позицията в която си в момента можеш да задържиш процедурата си с около година и половина. А това е много вода и немалко мъдри утрини - нали. Нека тогава бъде окончателното ти решение. Горе главата и бъди умна!

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
- Dani§Ticho
- Обратна връзка:
Не недей
НЕ мило дете.Каквото и да става продължавай.Ще мине време ще претръпнеш както всички.Ще почнеш работа,и ще наливаш знания и
и умения в някоя фирма,до момента в който шефа пак ти каже че има
оферта за теб от Европа.Виждайки накъде отиват нещата,ще приемеш
заради самата себеси и ще видиш ,пак се връщаш в изходна позиция
но е минало време.Месеци , дано неса година две.От такова положение сигурно като твоето,пропуснах шанса.Сега вече накъде.
На 40г. станах и ....Чета Ви форума от две години,възхищавам ви се и
тайничко ви завиждам.Недей си проигравяй живота стискай зъбета и давай напред.Позната работи в Бизнес парк софия.Учила дипломи да
искаш.Заплата бруто 900.За осигуровки за едно друго,и получава
450-500.И не иска да осигурява този и онзи не иска да и отнемат заради тока на ромите.Недей мила.Бъди силна иначе всичко е било на
празно.Длъжна си
и умения в някоя фирма,до момента в който шефа пак ти каже че има
оферта за теб от Европа.Виждайки накъде отиват нещата,ще приемеш
заради самата себеси и ще видиш ,пак се връщаш в изходна позиция
но е минало време.Месеци , дано неса година две.От такова положение сигурно като твоето,пропуснах шанса.Сега вече накъде.
На 40г. станах и ....Чета Ви форума от две години,възхищавам ви се и
тайничко ви завиждам.Недей си проигравяй живота стискай зъбета и давай напред.Позната работи в Бизнес парк софия.Учила дипломи да
искаш.Заплата бруто 900.За осигуровки за едно друго,и получава
450-500.И не иска да осигурява този и онзи не иска да и отнемат заради тока на ромите.Недей мила.Бъди силна иначе всичко е било на
празно.Длъжна си
Re: здр
И аз ти казвам същото ! Успех !borsay написа:Здравей. Сертификатите ти са валидни 3 години от датата на интервюто, така че имаш достатъчно време да решиш какво да правиш.
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Re: Аз бях до тук!!!!
Четете внимателно бе хора. Петя е писала, че спира да пише във форума поради лични причини. Тя не се отказва от процедурата!!!petia4444 написа:Със сълзи на очите пиша, това е последната ми тема ,която пускам!...
но нищо общо с процедурата, там всичко си е ок!...
Петя, ще ми липсваш

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Re: Аз бях до тук!!!!
Пчеличке, ако прочетеш внимателно втората част ще разбереш, че засега си остава в Бг, макар, че с процедурата няма проблем.petia4444 написа:Отказвам се!!!Загубих много близки хора,други имат нужда от мен.....Така ,че мили приятели желая ви много успехи и щастие по пътя, който сте поели!!!

леле детската градина ,опитвате се да съчувствате и да успокоявате момичето,обаче рецептат ви все се върти около едно-не се отказвай заради никого и нищо от процедурата ,като че ли това е разковничето за щастието и.Отиваш в Канада и проблемите ти от всякакво естество са решени,не бъди слаба за да не съжеляваш после,аз това разбрах от подкрепата ви към нея.Ей да вземете да пораснете и да не намесвате собственните си проблеми с чуждите.