Аз бях до тук!!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Аз бях до тук!!!!

Мнение от petia4444 »

Със сълзи на очите пиша, това е последната ми тема ,която пускам!Отказвам се!!!След дълги колебания взех решението, но така трябва!!!Може би се питате каква е причината?За съжаление са много!!!но нищо общо с процедурата, там всичко си е ок!Загубих много близки хора,други имат нужда от мен.....Така ,че мили приятели желая ви много успехи и щастие по пътя, който сте поели!!!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Петя моля те не спираи ако наистина си го искала от цялото си сърце и душа!!!
аз самата за втори път започвам процедурата
първият път беше през 2002 но тогава ми се случи нещо подобно кат на теб, загубих близки хора, др бяха тежко болни, на трети трябваше да вдъхвам кураж ... сега си мисля че може би всичко щеше да се развие по същия начин и без мен и не мога да си ги простя тези 3 загубени от живота ми години
така че моля те помисли си добре забавяй колкото е възможно етапите по процедурата но не я прекъсвай

ДРЪЖ СЕ БЪДИ СИЛНА
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
borsay

здр

Мнение от borsay »

Здравей. Сертификатите ти са валидни 3 години от датата на интервюто, така че имаш достатъчно време да решиш какво да правиш. Аз съжалявам, че не тръгнах преди 15 години когато щеше да ми е най-лесно, преди 5 години ми се наложи ей така пак да остана, по подобни причини. Ама не ми се живее цял живот в преход, въпреки че винаги има, за кого да остана тука!!! Късмет занапред.
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

Един живот живеем!!!
Остави времето да излекува раните, и тогава реши какво ще е по-добре за теб и близките ти. Винаги има "+" и "-" .
Сега в момента според мен си в състояние на афект и малко или много не можеш да разсъждаваш правилно.

СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ ЗА ПРАВИЛЕН ИЗБОР В ЖИВОТА ТИ!!!

"ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ КОЛКОТА СА ГОЛЕМИ МЕЧТИТЕ МУ"
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Петя, какво става? Гледам чак аватара си свалила. Само преди седмица един твой постинг ме наведе на мисълта, че си много щастлива. Нима съм се излъгал? Абе тоя Ангел да не стои в дъното на цялата тая работа? Недей така решава спонтанно. Изчакай известно време преди да вземеш такова кардинално решение. Мислиш ли, че нашите близки хора не тъгуват за нас и нямат нужда от нас, че сме отишли на другия край на света? И запомни ти живееш за себе си, а не заради другите.
Изображение ... и в темите също!
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Не зная какви са ти проблемите ..мила, всеки минава през трудности..Но..ще мине повярвай ми .. и това ще мине ..Кураж!!!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Suny

Мнение от Suny »

Здравей Петя!Много ме развълнуваха редовете който си написала.Честно да ти кажа много се трогнах,макар че се познаваме само от форума.Явно причините са ти доста основателни за да напишеш тези силни думи,ти най-добре знаеш .........
Съвети най-различни,но най-важното е каквото и да решиш за себе си ,в крайна сметка и в по -късен етап е да не съжаляваш за нищо.
Мисля ,че когато близките ни имат нужда от нас,е редно да им подадем ръка и да ги поткрепим,независимо дали това би нарушило нашето щастие или спокойствие.От сърце ти пожелавам много успех,късмет и ако можем да сме ти полезни с нещо ,на драго сърце!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

петя, ти си ми лубим форумник, та нека силата бъде с теб, каквото и да ре6и6, но премисли пак...
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Много често при вземането на особено важни решения се поддаваме на емоциите си, преди да сме ги оставили да отлежат малко.
Приемам, че решението ти да поемеш по пътя на имиграцията не е било спонтанно, а добре премислено. Така че, не бързай да отсичаш и да затръшваш вратата. От позицията в която си в момента можеш да задържиш процедурата си с около година и половина. А това е много вода и немалко мъдри утрини - нали. Нека тогава бъде окончателното ти решение. Горе главата и бъди умна! :)
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
Dani§Ticho
Обратна връзка:

Мнение от Dani§Ticho »

Остави болката да отмине и вземи тогава решение. Желая ти само щастливи мигове оттук нататък.
tavroniti

Не недей

Мнение от tavroniti »

НЕ мило дете.Каквото и да става продължавай.Ще мине време ще претръпнеш както всички.Ще почнеш работа,и ще наливаш знания и
и умения в някоя фирма,до момента в който шефа пак ти каже че има
оферта за теб от Европа.Виждайки накъде отиват нещата,ще приемеш
заради самата себеси и ще видиш ,пак се връщаш в изходна позиция
но е минало време.Месеци , дано неса година две.От такова положение сигурно като твоето,пропуснах шанса.Сега вече накъде.
На 40г. станах и ....Чета Ви форума от две години,възхищавам ви се и
тайничко ви завиждам.Недей си проигравяй живота стискай зъбета и давай напред.Позната работи в Бизнес парк софия.Учила дипломи да
искаш.Заплата бруто 900.За осигуровки за едно друго,и получава
450-500.И не иска да осигурява този и онзи не иска да и отнемат заради тока на ромите.Недей мила.Бъди силна иначе всичко е било на
празно.Длъжна си
Аватар
Jane

Re: здр

Мнение от Jane »

borsay написа:Здравей. Сертификатите ти са валидни 3 години от датата на интервюто, така че имаш достатъчно време да решиш какво да правиш.
И аз ти казвам същото ! Успех !
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Re: Аз бях до тук!!!!

Мнение от p4eli4ka »

petia4444 написа:Със сълзи на очите пиша, това е последната ми тема ,която пускам!...
но нищо общо с процедурата, там всичко си е ок!...
Четете внимателно бе хора. Петя е писала, че спира да пише във форума поради лични причини. Тя не се отказва от процедурата!!!

Петя, ще ми липсваш :roll: Иска ми се да не напускаш форума, но щом така си решила, нека така да бъде :cry: Но когато пристигнеш тук, знай, че можеш да разчиташ на мен. Ще ти помогна с каквото мога, моя виртуална приятелко :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
Таратор

Re: Аз бях до тук!!!!

Мнение от Таратор »

petia4444 написа:Отказвам се!!!Загубих много близки хора,други имат нужда от мен.....Така ,че мили приятели желая ви много успехи и щастие по пътя, който сте поели!!!
Пчеличке, ако прочетеш внимателно втората част ще разбереш, че засега си остава в Бг, макар, че с процедурата няма проблем.
Изображение ... и в темите също!
bateto

Мнение от bateto »

леле детската градина ,опитвате се да съчувствате и да успокоявате момичето,обаче рецептат ви все се върти около едно-не се отказвай заради никого и нищо от процедурата ,като че ли това е разковничето за щастието и.Отиваш в Канада и проблемите ти от всякакво естество са решени,не бъди слаба за да не съжеляваш после,аз това разбрах от подкрепата ви към нея.Ей да вземете да пораснете и да не намесвате собственните си проблеми с чуждите.
Заключено