Джаз фестивал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

до bateto
бате, довечера в 18.30 ще бъда с мама кенга на метро Place des Arts, изход Jeanne Mance, наблизо е блус-сцената Стела Артоа и дават бирички Стела а не разни извращения като Молсон. ела да послушаме.
пращам ти GSM нa ЛС
иво
bateto

Мнение от bateto »

Док с колата ами,аз съм само на километър и половина от местото на събитието,за по далечни разстояния обаче не рискувам.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

bateto написа:Док с колата ами,аз съм само на километър и половина от местото на събитието,за по далечни разстояния обаче не рискувам.
Правилно!
И така трябва.Иначе си рискуваш бизнеса.
Блазе ви за феста.А тук в БГ една тъпотия.
Единствения сеир е,че все още нямаме ново правителство.
Док..... :beer: :beer: :beer:
TROUBLEMAKER
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Снощи бях на джаз фестивала, много бързо наберих място за паркиране в близосто до метро Плас де Арт, незнам за станалите, ама аз се чуствах страхотно, успях да обиколя няколко места, на които се свиреше и пееше, гот е има много хора, защо не, има всичко каквото искаш, стига да знаеш какво търсиш. И накрая попаднах на улица, където имаше трима гимнастици, които играеха с огън, беше страшно гот.
Представлението продължи много повече от очакванаията ми, това бяха млади гимнастици, които бяха аплодирани от многобройната публика, включително и от мен като бивш гимнастик. Аз останах гръмнат просто от уменията и продулжителността на представяне на гимнастиците.
Ще посъветват тези, които искат да си разнообразят живота, отидете и се забавлявайте, ако не ви хареса, сменете посоката, има каталог, в който ще откриете цялата програма на джаз фестивала.
Приятно изкарване на тези, които искат да се забавляват.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Tutankamon написа:И накрая попаднах на улица, където имаше трима гимнастици, които играеха с огън, беше страшно гот.
Представлението продължи много повече от очакванаията ми, това бяха млади гимнастици, които бяха аплодирани от многобройната публика, включително и от мен като бивш гимнастик.
:mrgreen: значи сме били на едно и също място и по едно и също време. Абе малко си изпускаха бухалките и им изгаснаха факлите по едно време. :wink:

Миналата година имаше едни невероятни жонгьори с огън... тази май ще е по-слабо във всичко.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Това няма значение, че са си изпускали бухаклите от време навреме, но продължителността, и натоварването им беше голямо без спор, аз останах много доволе от представянето им.
С кеф пуснах някой долар в бухалките за благотворителност.
Ако си по кръв гимностик, ще разрбиреш, защо аз се развълнувах много от изпълнението им, а това, че сме били на едно и също място, говори добре, но не сме се разпознали явно.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
bateto

Мнение от bateto »

Аз пък следобеда се мотах по стария град.Имаше естрада на която се изнасяше представление нещо от рода -Танци на народите.Естественно латиносите бяха най емоционални,но алжирките такъв кючек завъртяха та събраха очите на зяпачите и бяха най буйно аплодирани.Ако беше и Азис там щеше да им завиди на майсторлъка.Сега чакам рок-диско фестовете и Латинските нощи на
Кресън,голям купон става,почти като по нашите Черноморски курорти лятото.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

здр!
гимнастиците с огньовете ми се видяха малко асинхронни първия път :-), обаче не ги съдете хората, случайно видях че метлосват из целия фест и имат по 2-3 представления на вечер, не ще да им е лесно. ама се стараят и си личи, затуй толкова бурно ги аплодираха.
приятно прекарване на всички, идете и вижте, заслужава си - и музиката и другите активитета :-)
Заключено