Джаз фестивал
Правилно!bateto написа:Док с колата ами,аз съм само на километър и половина от местото на събитието,за по далечни разстояния обаче не рискувам.
И така трябва.Иначе си рискуваш бизнеса.
Блазе ви за феста.А тук в БГ една тъпотия.
Единствения сеир е,че все още нямаме ново правителство.
Док.....

TROUBLEMAKER
-
Снощи бях на джаз фестивала, много бързо наберих място за паркиране в близосто до метро Плас де Арт, незнам за станалите, ама аз се чуствах страхотно, успях да обиколя няколко места, на които се свиреше и пееше, гот е има много хора, защо не, има всичко каквото искаш, стига да знаеш какво търсиш. И накрая попаднах на улица, където имаше трима гимнастици, които играеха с огън, беше страшно гот.
Представлението продължи много повече от очакванаията ми, това бяха млади гимнастици, които бяха аплодирани от многобройната публика, включително и от мен като бивш гимнастик. Аз останах гръмнат просто от уменията и продулжителността на представяне на гимнастиците.
Ще посъветват тези, които искат да си разнообразят живота, отидете и се забавлявайте, ако не ви хареса, сменете посоката, има каталог, в който ще откриете цялата програма на джаз фестивала.
Приятно изкарване на тези, които искат да се забавляват.
Представлението продължи много повече от очакванаията ми, това бяха млади гимнастици, които бяха аплодирани от многобройната публика, включително и от мен като бивш гимнастик. Аз останах гръмнат просто от уменията и продулжителността на представяне на гимнастиците.
Ще посъветват тези, които искат да си разнообразят живота, отидете и се забавлявайте, ако не ви хареса, сменете посоката, има каталог, в който ще откриете цялата програма на джаз фестивала.
Приятно изкарване на тези, които искат да се забавляват.
Tutankamon написа:И накрая попаднах на улица, където имаше трима гимнастици, които играеха с огън, беше страшно гот.
Представлението продължи много повече от очакванаията ми, това бяха млади гимнастици, които бяха аплодирани от многобройната публика, включително и от мен като бивш гимнастик.

Миналата година имаше едни невероятни жонгьори с огън... тази май ще е по-слабо във всичко.
-
Това няма значение, че са си изпускали бухаклите от време навреме, но продължителността, и натоварването им беше голямо без спор, аз останах много доволе от представянето им.
С кеф пуснах някой долар в бухалките за благотворителност.
Ако си по кръв гимностик, ще разрбиреш, защо аз се развълнувах много от изпълнението им, а това, че сме били на едно и също място, говори добре, но не сме се разпознали явно.
С кеф пуснах някой долар в бухалките за благотворителност.
Ако си по кръв гимностик, ще разрбиреш, защо аз се развълнувах много от изпълнението им, а това, че сме били на едно и също място, говори добре, но не сме се разпознали явно.
-
Аз пък следобеда се мотах по стария град.Имаше естрада на която се изнасяше представление нещо от рода -Танци на народите.Естественно латиносите бяха най емоционални,но алжирките такъв кючек завъртяха та събраха очите на зяпачите и бяха най буйно аплодирани.Ако беше и Азис там щеше да им завиди на майсторлъка.Сега чакам рок-диско фестовете и Латинските нощи на
Кресън,голям купон става,почти като по нашите Черноморски курорти лятото.
Кресън,голям купон става,почти като по нашите Черноморски курорти лятото.
здр!
гимнастиците с огньовете ми се видяха малко асинхронни първия път
, обаче не ги съдете хората, случайно видях че метлосват из целия фест и имат по 2-3 представления на вечер, не ще да им е лесно. ама се стараят и си личи, затуй толкова бурно ги аплодираха.
приятно прекарване на всички, идете и вижте, заслужава си - и музиката и другите активитета
гимнастиците с огньовете ми се видяха малко асинхронни първия път

приятно прекарване на всички, идете и вижте, заслужава си - и музиката и другите активитета