който се наредил

който не се наредил пак

Maleee e tova naistina moje da go kaje samo chovek deto ne razbira ot kompotiTHC написа:ми работете в бг - това е - с тоя интернет е все едно къде бачкаш.
аз примерно за хората, които визирам знам че работят за английски компании.
във варна имаме една сравнително голяма компотаджийска фирма диенджи се казва ами там работи един пич Иван-някакъв мениджър ли е кво ли,на който доколкото знам му дадоха виза за тук,но явно там взема повече пари та се отказа да тръгва
Що така мислиш?Tutankamon написа:Айде наздраве на всички, не се дразнете, да са живи и здрави всички!
Приятно време настана сега в Канада, време за разлечения, хубаво време, емоции, бира, разнообразия, забравете си проблемите бе хора, нали виждате, че всички тук в Канада така правятт лятото, разпускат, какво сте се наострили.
Не! Две бяха причините:foxxbatter написа:Сашо вкарах те в проблясъците от форума но тука да си попитам.sasho71 написа: а първото ми тукашно гадже беше чистачка в CIBC, ама след туй я харесаха и застана на гише да обслужва клиенти, след година вече е мениджър на банковия клон. а има диплома от УПК за фризьор![]()
туй е то , страната на неограничените възможности
Защо сте се разделели? Да не си е вдигнала толкова тарифата на час че не ти е била по джоба?![]()
За другите не знам, но специално инженери има и то не малко. Ако имаш път към наше село, обади се и ще те запозная с тях!sasho71 написа: ... иска ми се да се запозная или поне да чуя за човек който е почнал до 6 месеца /айде 1 година да речем/ работа като лекар, мед сестра, инженер, архитект, счетоводител, фармацевт, стоматолог. Няма такива, няма и да има...
значи резумето ти ако включва следните постижения проблема ти е никакъв, дори и за работа на Луната да кандидатстваш:miteto написа:, или да имаш некво супер-невероятно-хипер-ултра-яко резюме (и естествено да ги можеш сичките неща дето ги има в него)...
Саше, Майкрософт и Оракъл са две различни фирми с различни сертификати и ако ставаше работна виза само със сертификати, ITCE (изпитния център в София) да са станали милионери, а сичкото българско програмис да е у Силиконовата долинаsasho71 написа: 3. Програмист-владееш някакви там как се казваха Оракли със сертификатите им от Микрософт.
Бате къде в постинга на MrGeek видя думичката "лесно"bateto написа: ...Да дам и аз моето мнение-За някои митове относно квалифицирана работа в Канада ,че се започва лесно.Пълна неистина и манипулация е да се твърди подобно твърдение,да не говоря,че не е коректно да се подвеждат хората на които им предстои идване в Канада...
huba написа:Moje bi za da izbegnem manipulaciata triabvashe da napishesh "Za niakoi mitove za rabotata v IT", zashtoto kvalificiranata rabota nito zapochva nito zavarshva s IT...
bateto написа: ...Пълна неистина и манипулация е да се твърди подобно твърдение,да не говоря,че не е коректно да се подвеждат хората на които им предстои идване в Канада...
Хуба и Батето, бихте ли ме светнали каква точно му е користната изгода на MrGeek, че нещо ми се губи ...Български Тълковен Речник написа:манипулирам
манипулираш
1. Работя с някакъв уред или с машина, управлявам, боравя; обработвам с ръце.
2. Прен. Кого/какво. Съзнателно внушавам на друг собствени идеи с користни цели. Манипулирам обществото.