Sluchaino da ima bulgari v Saskatoon:)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Princess123

Sluchaino da ima bulgari v Saskatoon:)

Мнение от Princess123 »

Savsem skoro i az zaminavam i se chudia dali ima niakoi koito givee v tozi grad. Mnogo shte se radvam ako ima niakoi ot Bulgaria tam:)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

яяя, това е любимия ми град :D
ама не съм чувал за българи там. бях чел че имигрантите там са 3-4 %, така че е малко вероятно да има българи в тез проценти :roll:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

sasho71 написа:яяя, това е любимия ми град :D
ама не съм чувал за българи там. бях чел че имигрантите там са 3-4 %, така че е малко вероятно да има българи в тез проценти :roll:
moia pak e MooseJaw
moite 'peeps ot chi town tam se begali edno vreme
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Princess123

Мнение от Princess123 »

Az shte sam tam ot sledvashtia mesec givot i zdrave:) I shte sloga nachaloto na bulgarska obshnost tam :wink: Shte pisha kak e tam kato otida:)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Princess123 написа:Az shte sam tam ot sledvashtia mesec givot i zdrave:) I shte sloga nachaloto na bulgarska obshnost tam :wink: Shte pisha kak e tam kato otida:)
mi super
shte e interesno
ima hora v winnipeg ama ot saskatoon ne sam chuval
ti po uchenie li
da ne bi da si kam novia lazeren teleskop?
inache tam e samo polia i oshte polia dokolkot znam
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Със сигурност има поне едно българско семейство, но аз му нямам координатите. Пусни едно лс на optics, той мисля че ги знае.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Princess123 написа:Az shte sam tam ot sledvashtia mesec givot i zdrave:) I shte sloga nachaloto na bulgarska obshnost tam :wink: Shte pisha kak e tam kato otida:)
eee, super. Da pishesh kak e tam. Kato gledam e evtinia- i kashti, i naemi. Samo malko duhalo i e leko hladno prez zimata, ama karai :D
Princess123

Мнение от Princess123 »

Shte pisha ot tam nepremenno:) Az otivam tam pri maga mi koito si e ot Canada. Tuk v Bg ot izvestno vreme se zanimavam s narodni tanci (dage sega sedia v kashti kotuzena ot tiah imenno:) ) i se chudeh tam kato otida s koi shte si tropkam horca :wink: Ne che niama da go naucha moia pone na edno Dunavsko:)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

te sa malko skarani s neravnodelnite ritmi
az si misleh che ne sa poneje ima edna grupa Rush..ama to se okaza che kitarista im bil sarbin (Alex Lifeson).
Princess123

Мнение от Princess123 »

Благодарение на optics както ме посъветвахте намерих българско семейство там, така че има шансове да се заформя българско хоро и там от време на време :wink: Ми така де мъжът ми ми разказваше за някакъв фестивал, който се провеждал там и всяка народност представя държавата си с песни и танци в специално изготвени шатри. Миналата година той каза, че българска шатра нямало :( Може ли такова нещо :)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Princess123 написа:Благодарение на optics както ме посъветвахте намерих българско семейство там, така че има шансове да се заформя българско хоро и там от време на време :wink: Ми така де мъжът ми ми разказваше за някакъв фестивал, който се провеждал там и всяка народност представя държавата си с песни и танци в специално изготвени шатри. Миналата година той каза, че българска шатра нямало :( Може ли такова нещо :)
hehe,
napomnia mi na edna pesen na toshko kolev
tam sa balgarskite eskimosi - lesno se poznavat - te sa bosi :-)
abe shte ia prevzemem taia Kanada
iavno skoro shte imame nov shtab v Saskatoon :lol:

sega ni ostava samo onia grad deto se rimuva s vagina, belia noj i jaltia kon (ili obratnoto beshe), tuktuyktuk, newfoundland, gaspe/labrador, i garmiashtia zaliv.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

KolioBalkanski написа:sega ni ostava samo onia grad deto se rimuva s vagina, belia noj i jaltia kon (ili obratnoto beshe), tuktuyktuk, newfoundland, gaspe/labrador, i garmiashtia zaliv.
koi e tozi garmyasht zaliv?
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Thunder Bay ?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

miteto написа:Thunder Bay ?