Sluchaino da ima bulgari v Saskatoon:)
-
Sluchaino da ima bulgari v Saskatoon:)
Savsem skoro i az zaminavam i se chudia dali ima niakoi koito givee v tozi grad. Mnogo shte se radvam ako ima niakoi ot Bulgaria tam:)
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
moia pak e MooseJawsasho71 написа:яяя, това е любимия ми град :D
ама не съм чувал за българи там. бях чел че имигрантите там са 3-4 %, така че е малко вероятно да има българи в тез проценти :roll:
moite 'peeps ot chi town tam se begali edno vreme
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
mi superPrincess123 написа:Az shte sam tam ot sledvashtia mesec givot i zdrave:) I shte sloga nachaloto na bulgarska obshnost tam :wink: Shte pisha kak e tam kato otida:)
shte e interesno
ima hora v winnipeg ama ot saskatoon ne sam chuval
ti po uchenie li
da ne bi da si kam novia lazeren teleskop?
inache tam e samo polia i oshte polia dokolkot znam
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
eee, super. Da pishesh kak e tam. Kato gledam e evtinia- i kashti, i naemi. Samo malko duhalo i e leko hladno prez zimata, ama karaiPrincess123 написа:Az shte sam tam ot sledvashtia mesec givot i zdrave:) I shte sloga nachaloto na bulgarska obshnost tamShte pisha kak e tam kato otida:)

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
te sa malko skarani s neravnodelnite ritmi
az si misleh che ne sa poneje ima edna grupa Rush..ama to se okaza che kitarista im bil sarbin (Alex Lifeson).
az si misleh che ne sa poneje ima edna grupa Rush..ama to se okaza che kitarista im bil sarbin (Alex Lifeson).
-
Благодарение на optics както ме посъветвахте намерих българско семейство там, така че има шансове да се заформя българско хоро и там от време на време
Ми така де мъжът ми ми разказваше за някакъв фестивал, който се провеждал там и всяка народност представя държавата си с песни и танци в специално изготвени шатри. Миналата година той каза, че българска шатра нямало
Може ли такова нещо 

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
hehe,Princess123 написа:Благодарение на optics както ме посъветвахте намерих българско семейство там, така че има шансове да се заформя българско хоро и там от време на време :wink: Ми така де мъжът ми ми разказваше за някакъв фестивал, който се провеждал там и всяка народност представя държавата си с песни и танци в специално изготвени шатри. Миналата година той каза, че българска шатра нямало :( Може ли такова нещо :)
napomnia mi na edna pesen na toshko kolev
tam sa balgarskite eskimosi - lesno se poznavat - te sa bosi :-)
abe shte ia prevzemem taia Kanada
iavno skoro shte imame nov shtab v Saskatoon :lol:
sega ni ostava samo onia grad deto se rimuva s vagina, belia noj i jaltia kon (ili obratnoto beshe), tuktuyktuk, newfoundland, gaspe/labrador, i garmiashtia zaliv.