--------------------------------------------------------------------------------
здравейте,
искам да си пратя паспорта с юпиес,ама не мога да намеря нито адрес,нито телефон .Направо узверях
Моля,ако някой знае нещо да пише.
благодаря предварително!
Tel na UPS 02-96096. Ako si ot Sofia bih ti preporachala da proverish i cenite na kurierskite uslugi kam Bulgarska poshta. Te sravnitelno ot skoro imat tazi usluga i priemat pratkite samo na ulica Gurko ne sam sigurna tochno na koi nomer mogesh da vidish za poveche info www.bgpost.bg i sled tova tribva da otidesh na EMS bulpost - tova im e kurierskata slugba. Imat dosta dobri ceni:)
Ne znam boriss kakvo tochno imash v predvid. Lichno az dosega vinagi sam polzvala DHL zahtoto offisa im mi e nai blizko. No sam prashtala samo malki neshta - dokumenti i tn.. Naistina vazmogno e za takav vid pratki razlikata de minimalna. No sega mi se nalogi da pratia kashon s moi drehi i obuvki koito tegeshe 22kg. DHL mi poiskaha mislia okolo 600 leva. Edna priatelka mi kaza za EMS i vchera s tiah pratih kashona i platih 250 leva - dosta ochevidna razlika
забравих да ти кажа че като дадеш пратката ще ти дадат документ на който горе в дясно имаш трейкинг номер,отиваш на адреса на ups вкарваш този номер и проследяваш пратката до Румъния.Но само до Румъния защото като ти връщат пратката тя ще бъде с друг номер.
jorok написа:забравих да ти кажа че като дадеш пратката ще ти дадат документ на който горе в дясно имаш трейкинг номер,отиваш на адреса на ups вкарваш този номер и проследяваш пратката до Румъния.Но само до Румъния защото като ти връщат пратката тя ще бъде с друг номер.
На мен жената в офиса на пл. Славейков ми каза да си препиша втория трекинг номер. Така като тръгнат към България ще мога пак да ги проследя. Друг е въпроса как ще разбера кога точно ще тръгнат
Но като пристигнат в офиса на UPS те ще ме потърсят по телефона да ми кажат, че са пристигнали.