Моля,кажете някакви координати на UPS

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
ghr

Моля,кажете някакви координати на UPS

Мнение от ghr »

--------------------------------------------------------------------------------
здравейте,
искам да си пратя паспорта с юпиес,ама не мога да намеря нито адрес,нито телефон .Направо узверях :twisted:
Моля,ако някой знае нещо да пише.
благодаря предварително!
Аватар
Stef

ups

Мнение от Stef »

ami probvai tuk http://ups.com/
ili na telefon 144 :D
uspeh
Go big or go home.
Princess123

Мнение от Princess123 »

Tel na UPS 02-96096. Ako si ot Sofia bih ti preporachala da proverish i cenite na kurierskite uslugi kam Bulgarska poshta. Te sravnitelno ot skoro imat tazi usluga i priemat pratkite samo na ulica Gurko ne sam sigurna tochno na koi nomer mogesh da vidish za poveche info www.bgpost.bg i sled tova tribva da otidesh na EMS bulpost - tova im e kurierskata slugba. Imat dosta dobri ceni:)
boriss

Мнение от boriss »

Chak pyk da ozwerqwash za takiwa neshta. Ako do sega ne si nqma strashno.
Za UPS tyrsi InTime. Mislq che nqma da imash problem.
http://www.intime.bg/
Princess123

Мнение от Princess123 »

Ne znam boriss kakvo tochno imash v predvid. Lichno az dosega vinagi sam polzvala DHL zahtoto offisa im mi e nai blizko. No sam prashtala samo malki neshta - dokumenti i tn.. Naistina vazmogno e za takav vid pratki razlikata de minimalna. No sega mi se nalogi da pratia kashon s moi drehi i obuvki koito tegeshe 22kg. DHL mi poiskaha mislia okolo 600 leva. Edna priatelka mi kaza za EMS i vchera s tiah pratih kashona i platih 250 leva - dosta ochevidna razlika
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Писал съм ти къде е в другия форум.
Изображение ... и в темите също!
Аватар
shark6286

Мнение от shark6286 »

http://www.ups.com/WebTracking/track?loc=en_BG

Тук можеш да проследиш пратката.
jorok

Мнение от jorok »

телефона е 02 96096,и ще ти струва 100лв. отиване и връщане
jorok

Мнение от jorok »

забравих да ти кажа че като дадеш пратката ще ти дадат документ на който горе в дясно имаш трейкинг номер,отиваш на адреса на ups вкарваш този номер и проследяваш пратката до Румъния.Но само до Румъния защото като ти връщат пратката тя ще бъде с друг номер.
Аватар
shark6286

Мнение от shark6286 »

jorok написа:забравих да ти кажа че като дадеш пратката ще ти дадат документ на който горе в дясно имаш трейкинг номер,отиваш на адреса на ups вкарваш този номер и проследяваш пратката до Румъния.Но само до Румъния защото като ти връщат пратката тя ще бъде с друг номер.
На мен жената в офиса на пл. Славейков ми каза да си препиша втория трекинг номер. Така като тръгнат към България ще мога пак да ги проследя. Друг е въпроса как ще разбера кога точно ще тръгнат :)
Но като пристигнат в офиса на UPS те ще ме потърсят по телефона да ми кажат, че са пристигнали.
Заключено