Има ли чакащи писмо за визи?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
bambiv

Има ли чакащи писмо за визи?

Мнение от bambiv »

Ние сме изпратили мед. ма 04.05 и все още нямаме писмо за виза.
Да се обаждаме ли до Букурещ? Благодаря?
Аватар
shantros

Мнение от shantros »

Аз съм с медицински преглед от 09.03.2005 година и още нямам покана.
Аватар
shark6286

Мнение от shark6286 »

Медицински преглед на 15.04.2005 и още нямам писмо за визи.

Освен медицинските ми поискаха нотариално заверени акт за раждане и свидетелство за граждански брак. Тогава не ми поискаха свидетелство за съдимост. Е, вчера по имейла ми поискаха и свидетелства за съдимост. Предполагам са ги пропуснали. Ако и при вас не са ги поискали като са пращали медицинските формуляри, то почти сигурно е че ще го направят, така че вадете и пращайте.
ULIA

Мнение от ULIA »

NIE IZPRATIHME MEDICINSKITE NACHALOTO NA APRIL, I PLATIHME PR FEES KAM KRAIA NA APRIL. OT IOM NI KAZAHA CHE OBIKNOVENO IZPRASHTAT PISMO ZA VIZI SLED 8-10 SEDMICI SLED MEDICINSKITE. NASHITE 10 SEDMICI OSHTE NE SA MINALI. :roll:
Аватар
Denis
Обратна връзка:

Мнение от Denis »

Медищински направихме на 18 май.Всичко е наред.Чакаме покана за визи.
j long
Обратна връзка:

pokana za vizi

Мнение от j long »

Zdrawejte!

Imam wapros na 15.04 minahme medizinski i sled towa razbrah ot IOM che wsi4ko e dobre .
Da placham li taksa land fee ili da 4akam ofizialno pismo ot Bucurest i sled towa
Аватар
shark6286

Re: pokana za vizi

Мнение от shark6286 »

j long написа:Zdrawejte!

Imam wapros na 15.04 minahme medizinski i sled towa razbrah ot IOM che wsi4ko e dobre .
Da placham li taksa land fee ili da 4akam ofizialno pismo ot Bucurest i sled towa
В писмото, с което ми изпратиха медицинските формуляри пишеше, че няма да направят нищо преди да платя тази такса. Щом разбрах, че резултатите са добри, платих таксата. Тази такса подлежи на връщане ако поради някаква причина (недай си боже) не заминеш за Канада.

Предполагам, че може да се плати и след като получиш писмо от Букурещ. Не знам само дали това няма да забави нещата.
ULIA

ISKAT NI PASPORTITE

Мнение от ULIA »

URA! HORA, NASHIAT KRAJ SE VIJDA. PO E-MAIL-A NI UVEDOMIHA CHE NI ISKAT PASPORTITE! EJ SEGA VECHE POCHVA NAJ -INTERESNOTO, NALI?!
JELAIA USPEH NA VSICHKI CHAKASHTI
Заключено