Ние сме изпратили мед. ма 04.05 и все още нямаме писмо за виза.
Да се обаждаме ли до Букурещ? Благодаря?
Има ли чакащи писмо за визи?
Медицински преглед на 15.04.2005 и още нямам писмо за визи.
Освен медицинските ми поискаха нотариално заверени акт за раждане и свидетелство за граждански брак. Тогава не ми поискаха свидетелство за съдимост. Е, вчера по имейла ми поискаха и свидетелства за съдимост. Предполагам са ги пропуснали. Ако и при вас не са ги поискали като са пращали медицинските формуляри, то почти сигурно е че ще го направят, така че вадете и пращайте.
Освен медицинските ми поискаха нотариално заверени акт за раждане и свидетелство за граждански брак. Тогава не ми поискаха свидетелство за съдимост. Е, вчера по имейла ми поискаха и свидетелства за съдимост. Предполагам са ги пропуснали. Ако и при вас не са ги поискали като са пращали медицинските формуляри, то почти сигурно е че ще го направят, така че вадете и пращайте.
pokana za vizi
Zdrawejte!
Imam wapros na 15.04 minahme medizinski i sled towa razbrah ot IOM che wsi4ko e dobre .
Da placham li taksa land fee ili da 4akam ofizialno pismo ot Bucurest i sled towa
Imam wapros na 15.04 minahme medizinski i sled towa razbrah ot IOM che wsi4ko e dobre .
Da placham li taksa land fee ili da 4akam ofizialno pismo ot Bucurest i sled towa
Re: pokana za vizi
В писмото, с което ми изпратиха медицинските формуляри пишеше, че няма да направят нищо преди да платя тази такса. Щом разбрах, че резултатите са добри, платих таксата. Тази такса подлежи на връщане ако поради някаква причина (недай си боже) не заминеш за Канада.j long написа:Zdrawejte!
Предполагам, че може да се плати и след като получиш писмо от Букурещ. Не знам само дали това няма да забави нещата.
ISKAT NI PASPORTITE
URA! HORA, NASHIAT KRAJ SE VIJDA. PO E-MAIL-A NI UVEDOMIHA CHE NI ISKAT PASPORTITE! EJ SEGA VECHE POCHVA NAJ -INTERESNOTO, NALI?!
JELAIA USPEH NA VSICHKI CHAKASHTI
JELAIA USPEH NA VSICHKI CHAKASHTI