Niko написа:anito написа:И яв ходих дя ги рявпитзяm другярите зоенни и mи кявяхя дя си подязяm mолбятя. Иmя не6то гнило з Дяния...
Izviniavai, ama tova na kakav ezik e...

Ми това е БГ клавиатурата на КРЕДОР-а
Аз знам, 4е излизат такива не4леноразделни звуци и затова никога не я включвам, обаче тя си е с характер и в някакъв момент се включва сама. Така е станало и този път и не съм я хванала.
За армето: много е важно да пита6 правилната служба. Аз също говорих с тях на салона за работа през м. април. И добре, че беше там, защото има представители от всичките им части. Ако знаете колко ме препращаха от един на друг... Първоначалното беше: за РД не може. Обаче аз упорствах и по едно време се събраха всички и викат: ей ти тука авиациа, ей ти морските, ей ти сухопътните, питай сега когото искаш. Докато накрая се появи една мацка и ме замъкна уж да питаме някого другиго, но в разговора стигнахме доо истината... Та тя ми каза: ей сега имаш още примерно 2 седмици (не помня до кога беше срока) да си подадеш документите. Ако учиш БАК, ще ти плащаме и разни други такива. Имам им папката в къщи и координатите за тук.
И друго: една приятелка сирийка с карта РД като нашите (поне съм я виждала) също питала на този салон и на нея са й предложили даже да й дадат веднага (след постъпването й де) канадско поданство. Но в крайна сметка се отказа.
Та важно е кого питате.