l'Armee Canadienne

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Niko

Мнение от Niko »

anito написа:И яв ходих дя ги рявпитзяm другярите зоенни и mи кявяхя дя си подязяm mолбятя. Иmя не6то гнило з Дяния...
Izviniavai, ama tova na kakav ezik e... :?: :shock: :wink:
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Ne znam kakvo e bilo predi no sega e taka - prosto zakona e takuv, osven ako bachka niakakva civilna rabota kraj obslujvaneto, koeto e super dalacera, zashtoto ima pochti sushtite preimushtestva s izkliuchenie na rannoto pensionirane. No za civilen vuv vojskata e mnoooogo trudna rabota, ako znaesh kolko mestni se natiskat. Liubopitno mi e kato kakuv raboti, pitaj go i spodeli ako mojesh moje i vratichki da ima(ili predi da e bilo razlichno). Pokraj vsichko drugo ne priemaj nishto za chista moneta az dokato ne proveria neshto che ne stavaili ne ne sum ubeden. Mnogo hora se praviat na udareni. Tuk infoto e zlato riadko go davat bezplatno.
roni

Мнение от roni »

Zdraveite! Nie hodihme v kraia na mart na tehnite prochyti "Salon d'emploi" samo da vidim shto za chydo e i estestveno nai-goliam interes predstavliavaha voennite,politziata i voennomorskite sili. Kakto si ziapahme okolo voennite edno ot momchetata predloji da ni pomogne s info. Ta i to samoto kaza che ne e zadaljitelno da badesh kanadski grajdanin,triabva samo da si prebivaval 5 god. v CA.Kakvo izliza -che prez parvite 3god.ne moje i da se misli za takava slyjba.A deto se kazva nie za 5god. dva pati shte stanem kanadski grajdani.Moje vaprosniat sarbin da e nameril niakakva prolyka i da ne kazva kakva e tochno.Nie sashto imame priateli sarbi i razbrah che te po diavolatzite hich ne ni otstapvat.
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Ето какво ми отговориха от Монреалското бюро за набиране,когато направих запитване на сайта,който даде Коко:

Sorry but you need to a Canadian citizen or landed immigrant with 5 years
of permanent residence in Canada before you can apply to the Canadian
Forces.

--
CRFC Montreal---Édifice Léonce Lessard
1420 rue Ste-Catherine O
Montreal, QC H3G 1R3
514 390-4999 ou 1-800-856-8488
Open/Ouvert 7:30---15:00 Mon-Fri/Lun-Ven
http://www.forces.gc.ca/
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Abe slushaj kato ti govori staroto :) .
Stava ama ne si struva pri tezi uslovia nali se seshtash zashto ;)
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Niko написа:
anito написа:И яв ходих дя ги рявпитзяm другярите зоенни и mи кявяхя дя си подязяm mолбятя. Иmя не6то гнило з Дяния...
Izviniavai, ama tova na kakav ezik e... :?: :shock: :wink:
Ми това е БГ клавиатурата на КРЕДОР-а :wink:
Аз знам, 4е излизат такива не4леноразделни звуци и затова никога не я включвам, обаче тя си е с характер и в някакъв момент се включва сама. Така е станало и този път и не съм я хванала. :oops:

За армето: много е важно да пита6 правилната служба. Аз също говорих с тях на салона за работа през м. април. И добре, че беше там, защото има представители от всичките им части. Ако знаете колко ме препращаха от един на друг... Първоначалното беше: за РД не може. Обаче аз упорствах и по едно време се събраха всички и викат: ей ти тука авиациа, ей ти морските, ей ти сухопътните, питай сега когото искаш. Докато накрая се появи една мацка и ме замъкна уж да питаме някого другиго, но в разговора стигнахме доо истината... Та тя ми каза: ей сега имаш още примерно 2 седмици (не помня до кога беше срока) да си подадеш документите. Ако учиш БАК, ще ти плащаме и разни други такива. Имам им папката в къщи и координатите за тук.

И друго: една приятелка сирийка с карта РД като нашите (поне съм я виждала) също питала на този салон и на нея са й предложили даже да й дадат веднага (след постъпването й де) канадско поданство. Но в крайна сметка се отказа.

Та важно е кого питате.
Обичам да преча
Joy

Мнение от Joy »

Не е ли това сайта им?

http://www.forces.gc.ca/site/home_f.asp
Заключено