Kакво да направя?????
Kакво да направя?????
Моля за помощ! Пратих първите документи до Виена и ми върнаха отговор, че не събирам точките и имам 60 дни да изпратя още документи. Мотива им е :
" Vous n'avez pu obtenir un nombre de points suffisants pour vous qualifier en regard du facteur de sélection 2c portant sur l'employabilité et la mobilité professionnelle. ( Règlement sur la selection, Articles 31,32,38, Annexe A et Règlement sur la pondération, facteur 2c de l'Annexe 1)"
Може ли някой да помогне с ,мнение?? Има ли някой да е бил в същата ситуация ?
" Vous n'avez pu obtenir un nombre de points suffisants pour vous qualifier en regard du facteur de sélection 2c portant sur l'employabilité et la mobilité professionnelle. ( Règlement sur la selection, Articles 31,32,38, Annexe A et Règlement sur la pondération, facteur 2c de l'Annexe 1)"
Може ли някой да помогне с ,мнение?? Има ли някой да е бил в същата ситуация ?
vanio
Доколкото знам за служители на МВР има там някви допълнителни проверки дето им правят, ама това по-нататък де. Ама дето казва торнадото - трябва ти документ 4е си работил по специалността... и при всички случаи не казвай, че си начинаещ с френския... трябва поне 4/5 да пишеш... и да учиш здраво. Ако сега не успееш да стигнеш до интервю - мятай се да учиш и се пробвай пак след 6-те месеца.
Така или иначе, допълнителната информация не трябва да противоречи на подадената преди. Според мен можеш да извадиш стаж по това "аграрно - нещо си" през летните месеци, докато си бил студент, като се аргументираш защо не си дал данните по-рано - нещо като щото си учил през този 5 годишен период и за това не си описал работата си през това време.
Що се отнася до френския - мисля, че това също е ключов момент - според мен трябва да приложиш документи за интензивен курс с брой часове и т.н. да видят хората, че сериозно си се заел с него.
За работата в МВР - ясно е, че не можеш да я зарежеш сега и да започваш нова, а и не мисля, че това искат от теб. За допълнителните проверки на служителите в МВР - отпаднаха след влизането ни в НАТО
или поне бяха отпаднали преди година и нещо (личен опит).
Според мен каквото и да пишат като аргументи за точките, основният им проблем е френския.
Късмет!
Що се отнася до френския - мисля, че това също е ключов момент - според мен трябва да приложиш документи за интензивен курс с брой часове и т.н. да видят хората, че сериозно си се заел с него.
За работата в МВР - ясно е, че не можеш да я зарежеш сега и да започваш нова, а и не мисля, че това искат от теб. За допълнителните проверки на служителите в МВР - отпаднаха след влизането ни в НАТО

Според мен каквото и да пишат като аргументи за точките, основният им проблем е френския.
Късмет!
shte izkaram ot niakyde dokument za staj otpredi da pochna w MWR. W momenta hodq na frenski w Alians Francaise i shte wzema ot tam belejka za chasowete , no ne znam tezi dwe neshta dali shte mi wdignat tochkite dostatychno...w momenta spored fiche d'evaluation-a imam 47 tochki ...za drugi dokumenti ne moga da se setia , koito mogat da mi wdignat tochkite...ne sym semeen, niamam deca i t.n.
vanio
съжалявам приятел... доколкото си спомням трябва да събереш 60 точки за сам кандидат...
и търсена професия - трябва да си я практикувал последната година...
май ще е по-добре да подадеш наново документи - като пишеш по-висока ниво на френски и ...
- или партньорка...
- или "почваш търсена професия "... поне на документи - но с доказателство!

и търсена професия - трябва да си я практикувал последната година...
май ще е по-добре да подадеш наново документи - като пишеш по-висока ниво на френски и ...
- или партньорка...
- или "почваш търсена професия "... поне на документи - но с доказателство!

ako sega "wkaram" partniorka ne stawa li ? ....po princip iskahme da emigrirme s priatelkata mi, s koiato jiweem ama niamame brak i si mislehme che sled kato az mina interwiu, togawa shte se ojenim i shte ia wkliuchim w procedurata....taka prawiha nashi priateli i stana. Problema e che trudno shte dokaja syjitelstwo, zashtoto po adresna registracia ot lichanta i karta se wodi na staria i adres otpredi godini.
vanio