Kакво да направя?????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vanio

Kакво да направя?????

Мнение от vanio »

Моля за помощ! Пратих първите документи до Виена и ми върнаха отговор, че не събирам точките и имам 60 дни да изпратя още документи. Мотива им е :
" Vous n'avez pu obtenir un nombre de points suffisants pour vous qualifier en regard du facteur de sélection 2c portant sur l'employabilité et la mobilité professionnelle. ( Règlement sur la selection, Articles 31,32,38, Annexe A et Règlement sur la pondération, facteur 2c de l'Annexe 1)"
Може ли някой да помогне с ,мнение?? Има ли някой да е бил в същата ситуация ?
vanio
Аватар
Lullu
Обратна връзка:

Мнение от Lullu »

Ами кажи поне каква ти е професията, стаж като какъв имаш или квалификациите ти какви са... защото като гледам не ти достигат точки точно по тея параграфи. Напиши нещо повече, за да може някой да ти отговори.

Поздрави :)
vanio

Мнение от vanio »

Rabotia w MWR
Pisal sym che sym nachinaesht wyw frenskia i imam 4 tochki ot tam
s angliiskia sym mnogo dobre
imam wishe obrazowanie agrarna ikonomika, no niamam staj
obshto wzeto towa e ...
vanio
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

сам или семеен си?!?
трябва ти и документ за по-високо ниво френски... ама за 60 дни....трудно...
веднага се хвани на работа... и прати документ поне за 1 месец стаж...
дай още инфо
Изображение
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

п.с.....стаж по специалността аграрна нещо си...
Изображение
Аватар
Lullu
Обратна връзка:

Мнение от Lullu »

Доколкото знам за служители на МВР има там някви допълнителни проверки дето им правят, ама това по-нататък де. Ама дето казва торнадото - трябва ти документ 4е си работил по специалността... и при всички случаи не казвай, че си начинаещ с френския... трябва поне 4/5 да пишеш... и да учиш здраво. Ако сега не успееш да стигнеш до интервю - мятай се да учиш и се пробвай пак след 6-те месеца.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

няма нужда да чакаш 6 месеца...
ако се стигне до нови документи....
Изображение
Аватар
Lullu
Обратна връзка:

Мнение от Lullu »

tornado написа:няма нужда да чакаш 6 месеца...
ако се стигне до нови документи....
:lol: :lol: :lol: добре де... грешка :oops:
Аватар
Aragorn

Мнение от Aragorn »

Така или иначе, допълнителната информация не трябва да противоречи на подадената преди. Според мен можеш да извадиш стаж по това "аграрно - нещо си" през летните месеци, докато си бил студент, като се аргументираш защо не си дал данните по-рано - нещо като щото си учил през този 5 годишен период и за това не си описал работата си през това време.
Що се отнася до френския - мисля, че това също е ключов момент - според мен трябва да приложиш документи за интензивен курс с брой часове и т.н. да видят хората, че сериозно си се заел с него.
За работата в МВР - ясно е, че не можеш да я зарежеш сега и да започваш нова, а и не мисля, че това искат от теб. За допълнителните проверки на служителите в МВР - отпаднаха след влизането ни в НАТО :) или поне бяха отпаднали преди година и нещо (личен опит).
Според мен каквото и да пишат като аргументи за точките, основният им проблем е френския.
Късмет!
vanio

Мнение от vanio »

shte izkaram ot niakyde dokument za staj otpredi da pochna w MWR. W momenta hodq na frenski w Alians Francaise i shte wzema ot tam belejka za chasowete , no ne znam tezi dwe neshta dali shte mi wdignat tochkite dostatychno...w momenta spored fiche d'evaluation-a imam 47 tochki ...za drugi dokumenti ne moga da se setia , koito mogat da mi wdignat tochkite...ne sym semeen, niamam deca i t.n.
vanio
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

съжалявам приятел... доколкото си спомням трябва да събереш 60 точки за сам кандидат... :?
и търсена професия - трябва да си я практикувал последната година...
май ще е по-добре да подадеш наново документи - като пишеш по-висока ниво на френски и ...
- или партньорка...
- или "почваш търсена професия "... поне на документи - но с доказателство!
Изображение
vanio

Мнение от vanio »

ako sega "wkaram" partniorka ne stawa li ? ....po princip iskahme da emigrirme s priatelkata mi, s koiato jiweem ama niamame brak i si mislehme che sled kato az mina interwiu, togawa shte se ojenim i shte ia wkliuchim w procedurata....taka prawiha nashi priateli i stana. Problema e che trudno shte dokaja syjitelstwo, zashtoto po adresna registracia ot lichanta i karta se wodi na staria i adres otpredi godini.
vanio
Заключено