Най-после някакво развитие при нас!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Поздрави и благодарности на всички, които споделят с нас радостта ни!

Posting-ите ви с честитки ми напълниха сърцето! Тук в офиса, служебният телефон загря от поздравления, добре че колегите и шефката още ме търпят ;-) Не знам как е на Боби мобилния, той нали само на него отговаря в работата, но на моите GSM-и им паднаха батериите вече ;-) E-mail-ите валят един през друг… Не съм си давала сметка досега, с колко много приятели сме "забогатели", приобщавайки се към този форум!!! Но във всяка една минута на днешния следобед усещам усмивките ви и стиснатите ви палци, не мога да ви опиша какво е чувството!… Честно казано, всички вие ме развълнувахте и зарадвахте многократно повече от самата новина за визите!!!… Не съм и предполагала, че подобно нещо е възможно, след всичкото това очакване и при тяхното огромно значение за бъдещото развитие на живота ни. Но в момента изпитвам двойно щастие - и заради прекрасната новина, и заради неподозирано горещите отзиви от нея, от ваша страна!

Сега знам едно, с или без визи, тук или накрая на света, Боби и аз сме едни много богати хора, защото имаме обичта и подкрепата на толкова много приятели!

Дай Боже всекиму да изпита това неописуемо чувство! Благодарим ви от все сърце, че ни го подарихте!!!

Много здраве, усмивки, късмет и успехи от нас! Ще влачим крака за всички чакащи!

Роси
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ В ОБЕЩАНИЯ 15 ДНЕВЕН СРОК ДА ДЪРЖИТЕ МЕЧТАНИТЕ ВИЗИ!!! :D
Gesh

Мнение от Gesh »

Cestito i ot nas! :beer: uspeh napred!
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

I ot men chestito!

I kato iztrezneete pishete koga mislite da patuvate, ako gi poluchite po plan pustite izstradani vizi :)
M@ria

Мнение от M@ria »

Ex, най-сетне!!! :dance: Честито и от нас!!! :partytime:
pumpy

Мнение от pumpy »

стискам палци, не знам как се показва такава иконка, но го правя искрено :D . писмо може да не сте получили, но има реална възможност да си получим поне паспортите по едно и също време. дан овсичко да е О.К. и да пътувате скоро. Иво
Аватар
miloto
Обратна връзка:

super novina

Мнение от miloto »

Честито и от мен, много се зарадвах, като видях писмото ви.
Най-после!!!! Желая ви много късмет и виза до 15 дни.

А ти започвай да стягаш куфарите, че съм сложила ракията в хладилника и започвам да режа салатата........

Чакаме ви с нетърпение,

ваши приятели: miloto&keepera
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Chestito i ot nas! :D
Nali vi kazah - vizi prez noemvri...
Pak sam prav! :wink:
Aide, pak kato se vidim, shte ima kakvo da polivame! :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
mika

Мнение от mika »

Поздравления и от нас ! :D :D :D
Сигурна съм, че всичко ще е наред и че Канада ви очаква с топла усмивка! :) :) :)
Don't worry, be happy!!! :beer: :beer: :beer:

mika & kroassan
div

Мнение от div »

Pozdravleneia za dobrata novina i ot nas !:lol: :lol: :lol:

Kysmet i spoluka!
Do skoro " Chestito" za vizite ! :P
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Mersi na vsichki za chestitkite! :-)

Zhivot i zdrave i dano nishto ne se obarka, shte letim na 16-ti yanuari!

Stiskame palci i za drugite "mayci" sega. Hayde, Neli, Ivo, Yavore, dano vie da ste sledvashtite!!!

Pozdravi,

R&B
Patrick

Uspeh

Мнение от Patrick »

Stiskam palci B&R. Wqrwam, che wsichko e wypros na wreme. Siguren sym, che za bydni wecher ste qdete pujka w Montreal. Uspeh!!!!!!!!!!!
anicata

Re: Uspeh

Мнение от anicata »

Az sashto iskam da se vkluicha v chestitkite i iskreno da vi pojelaia samo bez oblaci ot tuk na tam .Vie ste sred horata na koito 100%viarvam kogato cheta vash posting i iskam barzo da zamineto predi men ,zashtoto zman che shte spodelite vsichko iskreno v foruma ,bez da ste pristrastni i shte dadete nai-tochna precenka na tova kak e tam!!

Pozdravi
Изображение
mitaka
Обратна връзка:

Мнение от mitaka »

Chestito i skoroshni visi. Dano vsichko sas visite bade nared i doskoro v Montreal ! Kato se ustanovite tam pusnete koordinati, che kato doida da moga da vi nameria :lol:
...i nasdrave :beer: :beer: :beer:
Kiwi

Мнение от Kiwi »

късмет и щастие амигос
Заключено