Поздрави и благодарности на всички, които споделят с нас радостта ни!
Posting-ите ви с честитки ми напълниха сърцето! Тук в офиса, служебният телефон загря от поздравления, добре че колегите и шефката още ме търпят

Не знам как е на Боби мобилния, той нали само на него отговаря в работата, но на моите GSM-и им паднаха батериите вече

E-mail-ите валят един през друг… Не съм си давала сметка досега, с колко много приятели сме "забогатели", приобщавайки се към този форум!!! Но във всяка една минута на днешния следобед усещам усмивките ви и стиснатите ви палци, не мога да ви опиша какво е чувството!… Честно казано, всички вие ме развълнувахте и зарадвахте многократно повече от самата новина за визите!!!… Не съм и предполагала, че подобно нещо е възможно, след всичкото това очакване и при тяхното огромно значение за бъдещото развитие на живота ни. Но в момента изпитвам двойно щастие - и заради прекрасната новина, и заради неподозирано горещите отзиви от нея, от ваша страна!
Сега знам едно, с или без визи, тук или накрая на света, Боби и аз сме едни много богати хора, защото имаме обичта и подкрепата на толкова много приятели!
Дай Боже всекиму да изпита това неописуемо чувство! Благодарим ви от все сърце, че ни го подарихте!!!
Много здраве, усмивки, късмет и успехи от нас! Ще влачим крака за всички чакащи!
Роси