[скромния си опит който имам на канадска територия ,доста обиколил и видял изводът ми е ,че навсякъде са едни и същи,местото не е от значение,а това как ,ще си го направиш и мотивът -чуждата кокошка патка ,не е добър съветник.[/quote]
Ne moga da se saglasja s podobno mnenie. Dali jiveja v v edno malko gradche v Ontario ili v Toronto ili vav Vancouver, opredeleno definira kak shte si prekaram weekendite i kak shte mi minavat dnite. Ima goljamo znachenie dali shte patuvash po N-chasa do rabotata i obratno (pitai Torontovchani) ili shte patuvash 5-10 min. Otdelno edni haresvat golemi gradove, drugi malki, taka che ako ti obichash spokoen jivot, opredeleno Toronto njama da e tvoeto mjasto i shte se chuvstvash nekomfortno s tozi ujasen trafik (8 lenti v edna posoka po highways...) i s tolkova mnogo hora naokolo bilo v subway, bilo po magazinite... Razbira se, mnogo e vajno da imash i prijateli, s koito da imash kakvo da pravish prez wekeendite i vecherite prez sedmitzata (ako ot bachkane ti ostava vreme razbira se...).
Da ne govorime, che primerno edni gradove mogat da ti predlojat edno koito drugi ne mogat. Primerno v Toronto, postojano ima kuponi na bg obshtestvenost, postojanno ima bg artisti, izpalniteli, koito da idvat ot BG, vav Vancouver naskoro razbrah, che takiva neshta samo gledat prez kriv makaron. Taka, che te sa dosta otkasnati za sajalenie ot tazi gledna tochka, no pak vazmojnostite da sa sred planinite weekendite sa neshto, zaradi koeto mnogo ot tjah sa izbrali da jivejat tochno tam. Spored mene vseki poradi njakakvi prichini pravi svojat parvonachalen izbor i nikoga ne e kasno da si promeni reshenieto:))
Naskoro mi kazaha edin vitz:
- Kak znaesh, che si Torontovhanin?
- Ami ako imash pone 3 prijateli, koito sa se premestili ot Mtrl v TO i pone 3, koito sa se premestili ot TO vav Van...