Купих билети, но вече незнам дали ми се ходи?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

tuk ,invalidni tabelki ima i po kadilacite i linkalnite ,ta i az im se chudia na tukashnite invalidi ,nego vzimai prisarce
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

JoroF написа:tuk ,invalidni tabelki ima i po kadilacite i linkalnite ,ta i az im se chudia na tukashnite invalidi ,nego vzimai prisarce
tova sa starcite Jore.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Ti Mite si izklu4enie ot vsi4ko koeto se pishe za tuk, ti prosto si bil tolkova podgotven, vse edno si jivql tuk :D .
JoroF, i az ne go vzemam prisarce ama si e za 4udene nali.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Leni написа:Ti Mite si izklu4enie ot vsi4ko koeto se pishe za tuk, ti prosto si bil tolkova podgotven, vse edno si jivql tuk :D .
Ами не бях много-много подготвен, повечето неща бяха по-различни отколкото си ги представях. А ти Лени заяждаш ли се с мен или така ми се струва :wink:
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

kak shte se zaqjdam, az sam tolko mirolubiva natura :dance:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Лек път насам!
Ще се радваме да ви видим!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Stef

lek pat

Мнение от Stef »

Lek pat i uspeshno kacane.
Vijdash kakvo e tuk takache derzai i im pokaji na canadcite che ni biva za mnogo neshta. i nikoga ne zabravyai ot kakva mizeriya si se izmaknal.
uspeh
Go big or go home.
rusev
Обратна връзка:

Мнение от rusev »

Винаги се радвам когато някои стигне до този етап. Пожелавам ти късмет и да пишеш като събереш впечатления! :D :D :D
Аватар
N a n a

Мнение от N a n a »

:D Страшно заглавие си избрал на темата :D , няма що! :D Щях да падна! /от смях :lol: / :D
Приятно пътуване ви желая, радваме се, че вече тръгвате, защото си личи, че много искате да сте ототдаааавна там :) /и ний така/
Много се кефя на разни писания на хора, вече пристигнали там. Така по-малко хора могат да се включат и да размахат виртуално пръст важно-важно: "Ти недей много да философстваш, щото нищо не знайш още! Като дойдеш, ше си приказваме пак!"
Така че очакваме включване от канадска земя :)
Всеки от нас може да излъчва любов, стига да си го позволи.
Аватар
janyz

Hi !!

Мнение от janyz »

Napravo me UBI s tova zaglavie , no posle se pouspokoih !!! Za snaipera si absoljutno prav ,no ne si capai racete ,a im ostavi pistolet s edin kurshum-dano imat tolkova akal da se seti kakvo da pravi s nego !
Haide idvai,pishi mi v LS koga idvash ,za da go poleem !!!!!!
"По -добре да пренапишем живота си,отколкото да се мьчим да го слепим"
bateto

Мнение от bateto »

Вашата работа mи звучи като -Mаmо нааках се ,аmа аз не съm виновен,щото той Иванчо mи сра в гащите.
С това никого не искаm да обидя,даже напротив желая здраве,щастие и успех на всички в начинанието ви,но тая теза изказана в mненията ви mи звучи mалко сmешно и леко наивистично.
Хайде със здраве и mеко кацане на всички. :beer:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Хихи, бате, ясно е че се опитваш да захапеш малко, но тъй като никой не разбра какво искаш да кажеш точно - пас, минаваш метър!
Кпетров, ако видиш голям линкълн, бюик, кадилак или нещо от рода, с много цилиндри, към 3 тона и с инвалидна табелка, вместо да се приготвиш да го изгледаш гневно бягай надалече и се спасявай, защото обикновено се кара от бабичка или дядка над 80, невиждащ(а), недочуващ, със забавени или без реакции, който ако те забърше може до гаража да те влачи ! Сериозно говоря, два истински случая след които на пешеходна пътека стъпвам само след три пъти оглеждане, плюене в пазвата и чукане на дърво. Първия - 91 годищен дадка дойде за снимка на глезен, болял го като натиска газта, оказа се счупен ! Друг - на 89 - с две изкуствени тазобедрени стави се наглася половинчас докато легне на масата да го снимам, глух като пън, излизам да пуша сед него - куцук-куцук и се метна в един кремав бюик и така натисна газта че излетя. Реални примери има всяка седмица - я някой бутне кафенето щото е забравил че е на задна и набузи яко кадилака, я накоя бабичка влачи първолак поне две преки. Това е голям проблем тук, който става все по-голям, внимавайте много :shock: :shock: :shock: !!!
Циганите - на Сатурн !
bateto

Мнение от bateto »

Аmи никого не искаm да захапя,саmо искаm да кажа ,че като опънеш тук на дългия ред едва ли ще ти дреmе тия дето карат БMВ или MБ дали честно са си изкарали парите и начинът иm на изкарвне
би ти поmогнал особенно,каmоли и снайпер да си взеmеш.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Ясно ми е, че навсякъде ги има далаверите и нещата, който ще ме дразнят, но... в Канада са по-малко не мойете да ме убедите в противното. Поне няма да гледам коли в парковете надявам се!!!

Оооо ще има теми от Канада обещал съм. Макар, че то вече стана напълно ясно на всички... разни хора разни идеали. Като гледам хората от моя калибър които вече са там, все повече се убеждавам, че ще ми хареса и то доста.

ПС Като гледам колко хора са прочели темата за 2 дни... заглавието, май привлича погледите :lol:
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

bateto написа:Вашата работа mи звучи като -Mаmо нааках се ,аmа аз не съm виновен,щото той Иванчо mи сра в гащите.
С това никого не искаm да обидя,даже напротив желая здраве,щастие и успех на всички в начинанието ви,но тая теза изказана в mненията ви mи звучи mалко сmешно и леко наивистично.
Хайде със здраве и mеко кацане на всички. :beer:
Ми Бате, щом толкова много хора се изнасят от Бг (ти също), значи има кой да им сере в гащите!!!

А на теб кой ти сра и кой продължава да ти сере в Канада???

И аз ти пожелавам късмет, щастие и по-малко да мислиш за УВО-то!!!
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Заключено