Купих билети, но вече незнам дали ми се ходи?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
tova sa starcite Jore.JoroF написа:tuk ,invalidni tabelki ima i po kadilacite i linkalnite ,ta i az im se chudia na tukashnite invalidi ,nego vzimai prisarce
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
lek pat
Lek pat i uspeshno kacane.
Vijdash kakvo e tuk takache derzai i im pokaji na canadcite che ni biva za mnogo neshta. i nikoga ne zabravyai ot kakva mizeriya si se izmaknal.
uspeh
Vijdash kakvo e tuk takache derzai i im pokaji na canadcite che ni biva za mnogo neshta. i nikoga ne zabravyai ot kakva mizeriya si se izmaknal.
uspeh
Go big or go home.

Приятно пътуване ви желая, радваме се, че вече тръгвате, защото си личи, че много искате да сте ототдаааавна там

Много се кефя на разни писания на хора, вече пристигнали там. Така по-малко хора могат да се включат и да размахат виртуално пръст важно-важно: "Ти недей много да философстваш, щото нищо не знайш още! Като дойдеш, ше си приказваме пак!"
Така че очакваме включване от канадска земя

Всеки от нас може да излъчва любов, стига да си го позволи.
Hi !!
Napravo me UBI s tova zaglavie , no posle se pouspokoih !!! Za snaipera si absoljutno prav ,no ne si capai racete ,a im ostavi pistolet s edin kurshum-dano imat tolkova akal da se seti kakvo da pravi s nego !
Haide idvai,pishi mi v LS koga idvash ,za da go poleem !!!!!!
Haide idvai,pishi mi v LS koga idvash ,za da go poleem !!!!!!
"По -добре да пренапишем живота си,отколкото да се мьчим да го слепим"
Вашата работа mи звучи като -Mаmо нааках се ,аmа аз не съm виновен,щото той Иванчо mи сра в гащите.
С това никого не искаm да обидя,даже напротив желая здраве,щастие и успех на всички в начинанието ви,но тая теза изказана в mненията ви mи звучи mалко сmешно и леко наивистично.
Хайде със здраве и mеко кацане на всички.
С това никого не искаm да обидя,даже напротив желая здраве,щастие и успех на всички в начинанието ви,но тая теза изказана в mненията ви mи звучи mалко сmешно и леко наивистично.

Хихи, бате, ясно е че се опитваш да захапеш малко, но тъй като никой не разбра какво искаш да кажеш точно - пас, минаваш метър!
Кпетров, ако видиш голям линкълн, бюик, кадилак или нещо от рода, с много цилиндри, към 3 тона и с инвалидна табелка, вместо да се приготвиш да го изгледаш гневно бягай надалече и се спасявай, защото обикновено се кара от бабичка или дядка над 80, невиждащ(а), недочуващ, със забавени или без реакции, който ако те забърше може до гаража да те влачи ! Сериозно говоря, два истински случая след които на пешеходна пътека стъпвам само след три пъти оглеждане, плюене в пазвата и чукане на дърво. Първия - 91 годищен дадка дойде за снимка на глезен, болял го като натиска газта, оказа се счупен ! Друг - на 89 - с две изкуствени тазобедрени стави се наглася половинчас докато легне на масата да го снимам, глух като пън, излизам да пуша сед него - куцук-куцук и се метна в един кремав бюик и така натисна газта че излетя. Реални примери има всяка седмица - я някой бутне кафенето щото е забравил че е на задна и набузи яко кадилака, я накоя бабичка влачи първолак поне две преки. Това е голям проблем тук, който става все по-голям, внимавайте много
!!!
Кпетров, ако видиш голям линкълн, бюик, кадилак или нещо от рода, с много цилиндри, към 3 тона и с инвалидна табелка, вместо да се приготвиш да го изгледаш гневно бягай надалече и се спасявай, защото обикновено се кара от бабичка или дядка над 80, невиждащ(а), недочуващ, със забавени или без реакции, който ако те забърше може до гаража да те влачи ! Сериозно говоря, два истински случая след които на пешеходна пътека стъпвам само след три пъти оглеждане, плюене в пазвата и чукане на дърво. Първия - 91 годищен дадка дойде за снимка на глезен, болял го като натиска газта, оказа се счупен ! Друг - на 89 - с две изкуствени тазобедрени стави се наглася половинчас докато легне на масата да го снимам, глух като пън, излизам да пуша сед него - куцук-куцук и се метна в един кремав бюик и така натисна газта че излетя. Реални примери има всяка седмица - я някой бутне кафенето щото е забравил че е на задна и набузи яко кадилака, я накоя бабичка влачи първолак поне две преки. Това е голям проблем тук, който става все по-голям, внимавайте много

Циганите - на Сатурн !
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Ясно ми е, че навсякъде ги има далаверите и нещата, който ще ме дразнят, но... в Канада са по-малко не мойете да ме убедите в противното. Поне няма да гледам коли в парковете надявам се!!!
Оооо ще има теми от Канада обещал съм. Макар, че то вече стана напълно ясно на всички... разни хора разни идеали. Като гледам хората от моя калибър които вече са там, все повече се убеждавам, че ще ми хареса и то доста.
ПС Като гледам колко хора са прочели темата за 2 дни... заглавието, май привлича погледите
Оооо ще има теми от Канада обещал съм. Макар, че то вече стана напълно ясно на всички... разни хора разни идеали. Като гледам хората от моя калибър които вече са там, все повече се убеждавам, че ще ми хареса и то доста.
ПС Като гледам колко хора са прочели темата за 2 дни... заглавието, май привлича погледите

Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Ми Бате, щом толкова много хора се изнасят от Бг (ти също), значи има кой да им сере в гащите!!!bateto написа:Вашата работа mи звучи като -Mаmо нааках се ,аmа аз не съm виновен,щото той Иванчо mи сра в гащите.
А на теб кой ти сра и кой продължава да ти сере в Канада???
И аз ти пожелавам късмет, щастие и по-малко да мислиш за УВО-то!!!
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.