Още веднъж за всички които си мислят че са патриоти тук!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Canuck написа: Nalex, ne mojesh da si predstavish kolko si prav! Az nay-kulturno se opitah da pomirya vsichki i apelirah kam tova che e normalno da imame razlcihni mneniya, no kakto uvajavam az tiya, koito obichat bg, taka i te bi bilo got da uvajavat teya, koito ne ya obichat, bez da se opitvam da im kazvam da ne obichat bg, a v otgovor poluchih suma ti ataki! Ne sam i predpolagal, che tova shte se sluchi sled umereniya mi ton v prvoto mi izkavane, koeto daje zavrshih s peace, please. No, za men temata e priklyuchena!
:beer:
Canuck, znaesh, che az sum ot umerenite pisheshti iz foruma. Nikoga ne sum osporval mnenieto na drugite. Sushto taka vinagi sum si kazval tochno kakvoto si mislia. Shte ti kaja nai-priatelski kakva e razlikata pri teb. Ti ne spirash da kazvash kolko mrazish Bulgaria i kolko e gadno tam. Ne mojesh li prosto da spresh do tam, che Canada e hubava strana, che dava vuzmojnosti za razvitie, kakvoto iskash oshte.
Ne znam patriot li sum, ne sum li. No az obicham Bulgaria. Tova che sum v Canada, za da tursia po-dobur jivot za men i semeistvoto mi ne mi prechi da obicham Bulgaria. Moje da ne pisha na kirilica, da ne opitvam da spasiavam stranata si, no az vinagi shte sum gord, che sum se rodil v Bulgaria i vinagi shte mileia za tazi strana. I naistina me boli i me obijda, kogato pliuete po tazi strana. Nadiavam se razbirash kakvo ti kazvam.
Malko i za Botco - syshto nai-priatelski. Ne che az sum niakakuv kapacitet i sum merilo za dobro i losho. Prosto shte ti kaja, che me razocharova s tazi tema i mneniata si v neia.
Samo shte dobavia, che sami po sebe si tezi temi sa napulno izlishni i ne vodiat do nishto hubavo, samo do bezmisleni, glupavi sporove. Chudia se zashto e tolkova trudno da prekarvame vremeto, koeto gubim v tezi temi za neshto po-polezno, koeto shte pomogne malko ili mnogo na vsichki nas???
Vsichko nai-dobro na vsichki
joro

Мнение от joro »

Социологическо проучване в Канада. На въпроса мразите ли мусюлманите:
20% отговорили "Да, много ги мразим"
30% отговорили "Не, изобщо не ги мразим"
50% отговорили "Ай сиктър бе"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
LaRue

Мнение от LaRue »

Не зная колко е удачно, че я повдигам защото си е загубила чара (поради липсващите постинги), но все пак е интересна :lol:
Не е важно какво ще напишете, важен е броя на постингите :idea: ( пък после можете и да ИЗТРИЕТЕ "ПОЛЕЗНОТО" ИНФО КОЕТО СТЕ ДАЛИ) :wink:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Botzo

Мнение от Botzo »

LaRue написа:Не зная колко е удачно, че я повдигам ...
Ми не си струва.
ЛаРю да знаеш значението на думата "психопат" :?:
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Kanaka napisa:
S nikoy ne iskam da se zayajdam, no ako prodaljavash da me predivikvash izlishno, moga da ti obijdam lyubimata bg s meseci. Povyarvay mi, uporit sam mnogo, pradyado mi e makedonec.
Kazvash 4e si uporit, pradqdoti :lol: e makedonec ta Koleto da ne spori s teb, ami q da te vidq oti q som makedonka, ke posporish li sos mene, a i moga da protivopostavq mastara si po istoriq sreshto kanadskoto ti istori4esko obrazovanie.......
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Prav e Koleto, kakvo pravish v tozi forum za balgari, kato si po golqm katolik ot papata/kanadec ot kanadcite,
Gordeq se 4e sam balgarka i v men jiveqt dumite na Paisii
-"O nerazumnii urode, poradi shto se sramish da se nare4esh balgarin"
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Dobre 4e q povdigna temata, da vidim koi do kade e
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

LaRue написа:Не зная колко е удачно, че я повдигам защото си е загубила чара (поради липсващите постинги), но все пак е интересна :lol:
Не е важно какво ще напишете, важен е броя на постингите .....:wink:
Никога не изменяш на природата си, нали? :lol: :lol: :lol: :lol:
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

ЛаРю, братче, ако знаеш само колко псувни отнесе, не е истина!
Чета аз като олигофрен, стигам до 3-та ли, до 4-та ли страница и гледам - хората коледни дръвчета си украсяват :?: Егати, викам си, аз като си легнах бяхме края на май, каква стана тя... Явно любовта изтощава яко... :D Пък после погледнах датата и веднага се досетих кой обича да се рови из старите неща и да подклажда интрижки...
Мдам, интересно, че като модератор не го правеше, явно си го смятал за некоректно, но сега си с развързани ръце и те сърби да вдигнеш малко прах и плесен във въздуха...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

IvHaydu написа:Чета аз като олигофрен, стигам до 3-та ли, до 4-та ли страница и гледам - хората коледни дръвчета си украсяват ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Така ти се пада като не четеш датите на пускане на темата!!!! Аз първо това правя ..... и после чета!!!!
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

I az taka Iv, pomislih si 4e neshto e stanalo s men i patuvam vav vremeto, ama i az poglednah datata, ama pak se izkazah zlobno,kam 2003 godina
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Leni написа:I az taka Iv, pomislih si 4e neshto e stanalo s men i patuvam vav vremeto, ama i az poglednah datata, ama pak se izkazah zlobno,kam 2003 godina
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

IvHaydu написа:ЛаРю, братче, ако знаеш само колко псувни отнесе, не е истина!
Това си е стар номер на ЛаРю, преди ги повдигаше с мнения в които има само по един емотикон, сега поне си признава че повдига :lol:
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

miteto написа:Това си е стар номер на ЛаРю, преди ги повдигаше с мнения в които има само по един емотикон, сега поне си признава че повдига :lol:
Нещо лошо ли виждаш в това? :lol: :lol: :lol: В повдигането, де! :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

darklady написа:
miteto написа:Това си е стар номер на ЛаРю, преди ги повдигаше с мнения в които има само по един емотикон, сега поне си признава че повдига :lol:
Нещо лошо ли виждаш в това? :lol: :lol: :lol: В повдигането, де! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ти внимавай, че сега ще пуснат една анкета, че сапунисваш всички теми... :D :D :D
Заключено