Canuck, znaesh, che az sum ot umerenite pisheshti iz foruma. Nikoga ne sum osporval mnenieto na drugite. Sushto taka vinagi sum si kazval tochno kakvoto si mislia. Shte ti kaja nai-priatelski kakva e razlikata pri teb. Ti ne spirash da kazvash kolko mrazish Bulgaria i kolko e gadno tam. Ne mojesh li prosto da spresh do tam, che Canada e hubava strana, che dava vuzmojnosti za razvitie, kakvoto iskash oshte.Canuck написа: Nalex, ne mojesh da si predstavish kolko si prav! Az nay-kulturno se opitah da pomirya vsichki i apelirah kam tova che e normalno da imame razlcihni mneniya, no kakto uvajavam az tiya, koito obichat bg, taka i te bi bilo got da uvajavat teya, koito ne ya obichat, bez da se opitvam da im kazvam da ne obichat bg, a v otgovor poluchih suma ti ataki! Ne sam i predpolagal, che tova shte se sluchi sled umereniya mi ton v prvoto mi izkavane, koeto daje zavrshih s peace, please. No, za men temata e priklyuchena!
Ne znam patriot li sum, ne sum li. No az obicham Bulgaria. Tova che sum v Canada, za da tursia po-dobur jivot za men i semeistvoto mi ne mi prechi da obicham Bulgaria. Moje da ne pisha na kirilica, da ne opitvam da spasiavam stranata si, no az vinagi shte sum gord, che sum se rodil v Bulgaria i vinagi shte mileia za tazi strana. I naistina me boli i me obijda, kogato pliuete po tazi strana. Nadiavam se razbirash kakvo ti kazvam.
Malko i za Botco - syshto nai-priatelski. Ne che az sum niakakuv kapacitet i sum merilo za dobro i losho. Prosto shte ti kaja, che me razocharova s tazi tema i mneniata si v neia.
Samo shte dobavia, che sami po sebe si tezi temi sa napulno izlishni i ne vodiat do nishto hubavo, samo do bezmisleni, glupavi sporove. Chudia se zashto e tolkova trudno da prekarvame vremeto, koeto gubim v tezi temi za neshto po-polezno, koeto shte pomogne malko ili mnogo na vsichki nas???
Vsichko nai-dobro na vsichki