Искам да попитам има ли някой който учи МБА в следните университети:
1. UofT - Rotman SofM, Toronto
2. York University - Schulich SofM, Toronto
3. UBC - Sauder SofB, Vancouver
Имам няколко специфични въпроса за кърикюлъма, асистаншипи и др. подобни. Може и да ми отговорите на лично съобщение.
foxxbatter написа: Виждам горите от желание да ми отговорите и ви улеснявам като повдигам темата нагоре.
Коко кажи нещо ... освен ако толкова много не ти е писнало от мен като юзър
Какво да ти кажа – бях проучвал MBA програмата на U of T преди около 3 години, но това което ме отказа е че може да се учи само редовно плюс че е доста скъпа. От финансова гледна точка това означава че трябва да затънеш в заеми доста надълбоко. Освен това, по същото време вече бях почнал по-сериозна работа и затова предпочетох да запиша професионална програма която все пак позволява и да се работи и да се учи.
Трябва да добавя и това че тогава бях записал курс за подготовка за G-MAT и интересното е че от около 40 човека които карахме курса, конкретно за U of T програмата нямаше почти никакви желаещи да кандидастват. Доколкото си спомнят входящите им условия също бяха доста високи.
За цената един друг съформник ми писа подобно за което мога да се съглася в вас двамата - 50 хилки си е множко. По подобна причина не бих избрал и Куинс унивърсити с техния МБА ин Сайънс и Менъджмънт, който си е на подобна цена.
Въпроса ми е по-скоро и дали си заслужава въпреки набутването като знание и възможности за след това, ако си чувал от някой който е я завършил.
За цената един друг съформник ми писа подобно за което мога да се съглася в вас двамата - 50 хилки си е множко. По подобна причина не бих избрал и Куинс унивърсити с техния МБА ин Сайънс и Менъджмънт, който си е на подобна цена.
Въпроса ми е по-скоро и дали си заслужава въпреки набутването като знание и възможности за след това, ако си чувал от някой който е я завършил.
За Йорк нещо определено да можеш да ми кажеш?
Проверявал ли си каква е цената в U of T в момента? Защото 50К беше преди 3 години, много вероятно вече и да е повече.
Възможностите за реализация – не познавам лично никой завършил МВА в U of T, но се сещам за две познати които завършиха бакълаварската им (Bachelor’s in Commerce) програма миналата година и получиха добри предложения за работа още преди да са се дипломирали. Мисля че за Мастера това важи в още по-голяма степен.