IvHaydu написа:Бибко, друже, не отнемай негативизма на някои хора!
Че то ако ги "отмиеш" от техния си негативизъм, току-виж, че изчезнали...
ИвХайду, кат гледам определени персони направо се пръскат от злоба, ама и аз не мога да си обясня защо
Az pak kato gledam, drugi sa se razpodskachali ot choveshko dobrodushie i chovekolubie.A zabravih, ti ne si zloben, ti samo se "bazikash"
Are you talking to me ? Интересно, що така реши че ти си от тия дето "се пръскат от злоба" ? Гузен негонен бяга или що
Мите, не се закачай с Хуба, че ставаш плосък...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
IvHaydu написа:
Опитвам се да ти кажа да не си толкова зла, че не е хубаво, ама явно ти такава си се харесваш...
Светът е наистина хубав, ако се опиташ да го погледнеш с добри очи. Опитай, може пък да ти хареса...
Ivane,, az moia jivot si go haresvam takav kakavto e.I s hubavoto i s loshoto.Hubavoto mi nosi radostite, a loshoto mi pomaga da avansiram.
Izobshto niamah namerenie da ti otgovariam , no vidiah che si slojil edin mnogo "nezloben" komentar sled moia post, ta zatova se hvanah na horoto, pak kato gledam i tvoite komentari, iavno mnogo ti haresva da se iziaviavash v roliata na dobria forumen advokat.Dai da vidim sega:
IvHaydu написа:[ Защо ли все неразбиращите и непознаващите плюят?
Сигурно защото се мъчат да заместят липсата на знания и вяра с плюнки...
Ама то един плюл, плюл, плюл...та се превърнал в плюнка...
Капише?
Za kakvo nerazbiranie i neznanie stava duma? Da ne bi da me poznavash che da mi znaesh razbiraniata i poznaniata?Ako pak me poznavash,koi ti dava pravoto da obsasjdash moite znania i razbirania? Ili az sam "loshata", a ti si "dobria".I estestveno na teb vsiakakvi izrazni sredstva sa ti pozvoleni.Ami zashto kato imash pretencii da badesh dobar, ne zapochnesh s lichnia primer?
Vladi, niama nujda ot advokat.Toi mnogo dobre me razbra.Obache ti kato obshtestven zashtitinik, reshi da "razmahash sabia" i da "razmajesh vraga s "nepersonalni plunki". Plosko, mnogo plosko Ivane.
miteto написа:
IvHaydu написа:Бибко, друже, не отнемай негативизма на някои хора!
Че то ако ги "отмиеш" от техния си негативизъм, току-виж, че изчезнали...
ИвХайду, кат гледам определени персони направо се пръскат от злоба, ама и аз не мога да си обясня защо
Az pak kato gledam, drugi sa se razpodskachali ot choveshko dobrodushie i chovekolubie.A zabravih, ti ne si zloben, ti samo se "bazikash"
Na avtora na temata shte kaja, che komsomolski e ne tolkova patosa mu, a nachina na manipulirane na auditoriata.Da se davat kato argumenti filmi e nezrialo, da ne kaja smeshno.Ako niakoi reshi da napravi film za Canada i celi da pokaje trudnia imigranski jivot shte ima ne po-malko material za "hudojestven izraz".Kato zapochnesh ot universiteski diplomanti chisteshti kenefite i tignesh do takiva podlagashti se na eksperimentalni lekarstva.Az naskoro gledah edin nemski film za trudnostite prez koito minavat nemskite mladeji.I napravo kato go gledah si vikam: "Egasi gadnata strana.Taka da se pree...va sas svoite deca.Tam ne shta da stapia" .Obache tova e parvosignalnata reakcia.I komunistite navremeto tochno na neia razchitaha v promivaneto na mozaci.Takav kakavto e i tvoia priziv."Gledaite tezi filmi i sprete da "pljuete" Canada".Ami hubavo e ako na tebe tova ti pomaga za avtotreninga, ama na men pak mi e smeshno.Kakto ti e kazal niakoi po-gore.Napravo nablegni na holivudskite produkcii.Mnogo pomagat pri mazaneto s rozovata chetka.
Аз да ти отговоря ...
Първо, не те познавам, освен от постингите ти...
Второ, едва ли се вживявам в ролята на добър адвокат - просто съм добър човек, който обожава справедливостта и честността. Влади няма нужда от защитник, истината обаче винаги е имала нужда от защитник, на мен ми харесва да я защитавам. Ако на теб не ти харесва - това вече не е мой проблем.
Не смятам, че има някой, който да трябва да ми забранява или позволява изразните ми средства, аз достатъчно добре се справям с контрола над това, което казвам/пиша, не знам как е при теб, това също не е мой проблем...
Предполагам, че четейки твоите постинги, много хора биха се сетили за израза "злобна кучка", но това пък си е техен проблем...
Аз бих казал само, че с усмивка света е много по-хубав, и че усмивката много повече ще ти отива. Усмихвай се по-често и гледай с добро око на нещата...
Ще се радвам някой ден да се видим на по кафе (за мен биричка ) и да обсъдим нещата, приеми го като протегната десница, а не като опит за плесница.
Поздрави и весело изкарване на празника!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
IvHaydu написа: истината обаче винаги е имала нужда от защитник, на мен ми харесва да я защитавам. Ако на теб не ти харесва - това вече не е мой проблем.
Eto kade bil klucha na barakata.Ti si bil monopolist na Istinata....Kolko sam bila zaslepena samo za da ne go rabera
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Темата приключва до тук, т.е. заключвам я.
Ако някой не разбира защо съм я заключил - причините са че доста от участниците в нея започнаха по един или друг начин да нарушават добрия тон и темата се превърна в размяна на лични нападки и подмятания. Не виждам нищо констуктивно и полезно от такъв род дискусии, (може би е по-точно да кажа “разправии”), затова и смята че е по-добре да приключим до тук.
Ако някой има желание да се дискутира темата "ЗА и ПРОТИВ Канада", което според мен си е една безкрайна дискусия по която винаги може да се добави нещо ново, нека да пусне нова тема, но ще помоля всички да проявават малко повече уважение един към друг, дори и да не са на едно и също мнение.