Помогнете, че ми съдраха кожата!!!
- gez
- Обратна връзка:
Ami ne sam siguren, no moje i da si prav. Eto kak stana pri men:miteto написа:Гец, а вярно ли е че Стейт Фарм не се навивали да дават въобще застраховки на имигранти само с по 1-2 години престой в Канада ? Има ли някакъв трик за да се застраховаш при тях ? Чух някъде че най-добрите застрахователи въобще не се навивали на "пресни" имигранти.gez написа:Kolio, koq beshe tvoqta kompania? Ti plashtashe malko mai...
Az sam dovolen ot moqta zastrahovka - State Farm Ins.
Az niamam poznati v State Farm. Zapochnah da zvania ot Jalti Stranici, napravih sigurno 30 obajdania, na koito poluchih: "Nie novi klienti ne shtem!!!". Tova oznachavashe, che ne iskat imigranti bez staj, ako pitate men. Samo ot Royal mi dadoha cena 490 $CAD na mesec. I veche si misleh da karam bez ins., kogato na poslednoto obajdane popadnah na brokerska kashta na State Farm, koito mi dadoha 245CAD za VOLVO 850, godina 1995. Sega - sled 6 meseca mi nanaliha ins. na 235, koeto az mislia, che si e skapo i tarsia novi zastrahovateli! O - v tazi suma imam zastrahovka jivot za 50000 na stoinost 30$, ako se gytna. V momenta se opitvam da se dobera do Pilot Ins., koito dadoha na moi poznat bez staj, za kola 93god. - 165 $CAD.
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
- gez
- Обратна връзка:
OOoooo, zabravih da kaja, che imam poveche ot 10 god. balgarski staj, vsichki nujni pisma, che niamam bla..bla...bla i niakolko chasa pri tukashen instruktor. Vsichko tova moje bi dade rezultat.
Uspeh
Edno falshivo listche za auto insurance struva 70$CAD za godina...
- ako iskash da riskuvash....ama az kato znam, globata za karane bez ins. e ot 500 do 5000CAD. Ako te hvanat, che karash bez insurance, koeto moje da stane sled 10-15 godini, veche si spestil mnogo poveche. No moje da napravish katastrofa oshte utre i togava ...
Uspeh
Edno falshivo listche za auto insurance struva 70$CAD za godina...

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
TDgez написа:Kolio, koq beshe tvoqta kompania? Ti plashtashe malko mai...
KOKO veche ia e dal
te taia godina mi namaliha (kakto bi triabvalo) no namaelnieto beshe s 1%
plashtam pod 100 na mesec - liability only
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
ВръзкарKolioBalkanski написа:TDgez написа:Kolio, koq beshe tvoqta kompania? Ti plashtashe malko mai...
KOKO veche ia e dal
te taia godina mi namaliha (kakto bi triabvalo) no namaelnieto beshe s 1%
plashtam pod 100 na mesec - liability only

Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
- Lyubima
- Обратна връзка:
Изобщо не се лъжете с Експо иншурънс брокерс, големи мошеници саpotrebitel написа:vizh kakvo,az sled katastrofa vav kojato biah pasazer..pak i choveka kojto ypravliava avtomobila ne beshe vinoven,se sadia sas RBS 3 godini za da si vzema parite...probvaj vav kingsway general ishurans company ili pafko inshurans..... adresa na parvata vav mississauga broker...ekspo inshurans brokers ink. suite-200 5310explorer dr mississauga.....tel 905 212 7007 ext 26 ili sel. 416 220 3549 Jacek...poliak e kazi my za kakvo stava duma 6te ti go napravi napolovina od cenata....az sam sas 3 tiketa 2 za speed i RBS mi vdignaha ish. sas25% sega za nissan maxima 2001 plashtam 400 dol. palno kasko..

-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
- gez
- Обратна връзка:
Az dnes se obajdah do TD. Davat mi s 50CAD po-malka zastrahovka i az si q napravih vednaga. Sega shte kanseliram starata v State Farm. Ta - sled 6 meseca staj, s "G" license, Volvo 850 - 1995god. - 180CAD. Po-dobro ne moga da nameria...pone ne zasega...
Ako pokaja sertifikat ot tukashno uchilishte, shte mi dadat 160CAD, ama zdrave da e.
Kolio i vsichki drugi, molia spodelete, sled kolko vreme i v kakvi razmeri se namaliava sumata....nali taka de...bi triabvalo da se poluchava nova oferta s namalena suma sled opredeleno vreme. Az poluchih takava v State Farma sled 6 meseca.

Kolio i vsichki drugi, molia spodelete, sled kolko vreme i v kakvi razmeri se namaliava sumata....nali taka de...bi triabvalo da se poluchava nova oferta s namalena suma sled opredeleno vreme. Az poluchih takava v State Farma sled 6 meseca.
-
Ние се застраховахме в State Farm без проблеми и ни взеха 200 долара на месец за кола 1992 година. Това беше преди две години и половина. Питахме на много места но тази застраховка беше наи-ниска. Никакви писма от BG нямахме. Мажа ми има над 15 год стаж. Всеки 6 месеца намаляват по малко и сега плашаме около 100 на месец. Не се отказваите и питаите на повече места. Успех!
Easy come...Easy go
Не на колата бе братчет, телесниHORNET написа:Какви са тия щети над 300 000 ,тия да не карат космически кораби.potrebitel написа:Da mozhesh da si napravish sega i za 300,000 no ako ne daj si bozhe te izkarat vinoven a drugiat iska 6teti za nad tazi suma.........vav golim problem si....kakto az sega....