Помогнете, че ми съдраха кожата!!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Може наистина да са малко придирчиви. На нас State Farm ни изискаха служебно рекорда от Щатите ( 6 год) но не ни го признаха като експириънс, защото не било в Канада :? !!!
Циганите - на Сатурн !
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

miteto написа:
gez написа:Kolio, koq beshe tvoqta kompania? Ti plashtashe malko mai...

Az sam dovolen ot moqta zastrahovka - State Farm Ins.
Гец, а вярно ли е че Стейт Фарм не се навивали да дават въобще застраховки на имигранти само с по 1-2 години престой в Канада ? Има ли някакъв трик за да се застраховаш при тях ? Чух някъде че най-добрите застрахователи въобще не се навивали на "пресни" имигранти.
Ami ne sam siguren, no moje i da si prav. Eto kak stana pri men:
Az niamam poznati v State Farm. Zapochnah da zvania ot Jalti Stranici, napravih sigurno 30 obajdania, na koito poluchih: "Nie novi klienti ne shtem!!!". Tova oznachavashe, che ne iskat imigranti bez staj, ako pitate men. Samo ot Royal mi dadoha cena 490 $CAD na mesec. I veche si misleh da karam bez ins., kogato na poslednoto obajdane popadnah na brokerska kashta na State Farm, koito mi dadoha 245CAD za VOLVO 850, godina 1995. Sega - sled 6 meseca mi nanaliha ins. na 235, koeto az mislia, che si e skapo i tarsia novi zastrahovateli! O - v tazi suma imam zastrahovka jivot za 50000 na stoinost 30$, ako se gytna. V momenta se opitvam da se dobera do Pilot Ins., koito dadoha na moi poznat bez staj, za kola 93god. - 165 $CAD.
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

OOoooo, zabravih da kaja, che imam poveche ot 10 god. balgarski staj, vsichki nujni pisma, che niamam bla..bla...bla i niakolko chasa pri tukashen instruktor. Vsichko tova moje bi dade rezultat.
Uspeh

Edno falshivo listche za auto insurance struva 70$CAD za godina... :wink: - ako iskash da riskuvash....ama az kato znam, globata za karane bez ins. e ot 500 do 5000CAD. Ako te hvanat, che karash bez insurance, koeto moje da stane sled 10-15 godini, veche si spestil mnogo poveche. No moje da napravish katastrofa oshte utre i togava ...
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

TD
KOKO veche ia e dal
te taia godina mi namaliha (kakto bi triabvalo) no namaelnieto beshe s 1%
plashtam pod 100 na mesec - liability only
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

KolioBalkanski написа:

TD
KOKO veche ia e dal
te taia godina mi namaliha (kakto bi triabvalo) no namaelnieto beshe s 1%
plashtam pod 100 na mesec - liability only
Връзкар :evil:
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Аватар
Lyubima
Обратна връзка:

Мнение от Lyubima »

potrebitel написа:vizh kakvo,az sled katastrofa vav kojato biah pasazer..pak i choveka kojto ypravliava avtomobila ne beshe vinoven,se sadia sas RBS 3 godini za da si vzema parite...probvaj vav kingsway general ishurans company ili pafko inshurans..... adresa na parvata vav mississauga broker...ekspo inshurans brokers ink. suite-200 5310explorer dr mississauga.....tel 905 212 7007 ext 26 ili sel. 416 220 3549 Jacek...poliak e kazi my za kakvo stava duma 6te ti go napravi napolovina od cenata....az sam sas 3 tiketa 2 za speed i RBS mi vdignaha ish. sas25% sega za nissan maxima 2001 plashtam 400 dol. palno kasko..
Изобщо не се лъжете с Експо иншурънс брокерс, големи мошеници са :evil: Поляка Яцек първата година ще ви даде ниска застраховка, а втората ще ви я вдигне тройно. Ние се опитахме да прекъснем иншуранса след изтичане на първата година, но по никакъв начин не успяхме да се свържем с него и той продължаваше да си тегли от сметката ни още няколко месеца, като през това време ние вече бяхме подписали договор с ТД, даже ни сме ходили при тях - всичко стана по телефона и ни дадоха двойно по-ниска застраховка от тая която Яцек ни беше дал първата година. Даже накрая платихме на банката услуга да блокират достъпа на тоя брокер за да не може да тегли повече, но той промени размера на блокираната сума и пак си теглеше. На края след хиляди месиджи и факсове спря и след няколко месеца върна парите, но ... :oops:
bateto

Мнение от bateto »

Поляка Яцек -хубав човек.Ами вие що не си нулирахте сметката та Яцек да тегли таратанци ,ами ела вълчо изяж ме.
Аватар
Lyubima
Обратна връзка:

Мнение от Lyubima »

bateto написа:Поляка Яцек -хубав човек.Ами вие що не си нулирахте сметката та Яцек да тегли таратанци ,ами ела вълчо изяж ме.
Бате, не е толкова лесна тая работа както си я писал :wink: от тая сметка плащаме моргич и разни други неща, така че - сещаш се, нали :D
Аватар
KpacuB

Мнение от KpacuB »

Чувал съм, че в Онтарио някои хора карат с фалшиви застраховки.
Незнам точно как да се сдобиеш с такава, но със сигурност ще ти струва поне два пъти по малко от най- евтината застраховка, която откриеш.
Остава да откриеш някой, който знае повече по въпроса.
Успех
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Da mozhesh da si napravish sega i za 300,000 no ako ne daj si bozhe te izkarat vinoven a drugiat iska 6teti za nad tazi suma.........vav golim problem si....kakto az sega....
kakвото потърсило,такова намерило
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Ela 6te ti napravia za 30 min struva 100dol. Jacek e hubav naistina...na tebe ako ti padne balama niama li da mu saderesh kozhata? opichajte si akala...vsichki vav kanada sa moshenici!!!
kakвото потърсило,такова намерило
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Az dnes se obajdah do TD. Davat mi s 50CAD po-malka zastrahovka i az si q napravih vednaga. Sega shte kanseliram starata v State Farm. Ta - sled 6 meseca staj, s "G" license, Volvo 850 - 1995god. - 180CAD. Po-dobro ne moga da nameria...pone ne zasega... :( Ako pokaja sertifikat ot tukashno uchilishte, shte mi dadat 160CAD, ama zdrave da e.

Kolio i vsichki drugi, molia spodelete, sled kolko vreme i v kakvi razmeri se namaliava sumata....nali taka de...bi triabvalo da se poluchava nova oferta s namalena suma sled opredeleno vreme. Az poluchih takava v State Farma sled 6 meseca.
Pipi Dalgoto Chorapche

Мнение от Pipi Dalgoto Chorapche »

Ние се застраховахме в State Farm без проблеми и ни взеха 200 долара на месец за кола 1992 година. Това беше преди две години и половина. Питахме на много места но тази застраховка беше наи-ниска. Никакви писма от BG нямахме. Мажа ми има над 15 год стаж. Всеки 6 месеца намаляват по малко и сега плашаме около 100 на месец. Не се отказваите и питаите на повече места. Успех!
Easy come...Easy go
Аватар
HORNET

Мнение от HORNET »

potrebitel написа:Da mozhesh da si napravish sega i za 300,000 no ako ne daj si bozhe te izkarat vinoven a drugiat iska 6teti za nad tazi suma.........vav golim problem si....kakto az sega....
Какви са тия щети над 300 000 ,тия да не карат космически кораби.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

HORNET написа:
potrebitel написа:Da mozhesh da si napravish sega i za 300,000 no ako ne daj si bozhe te izkarat vinoven a drugiat iska 6teti za nad tazi suma.........vav golim problem si....kakto az sega....
Какви са тия щети над 300 000 ,тия да не карат космически кораби.
Не на колата бе братчет, телесни :D
Заключено