момчето си отива 2

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

с англичаните някой има ли наблюдение? и спал ли е в Лондон преди прекачването
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Joy

Re: момчето си отива 2

Мнение от Joy »

sasho71 написа:на 25.04. заминавам за България. Ако някой пътува тогава да свирка за да си лафим по пътя. Пътувам с Austrian Airlines- те са ми любими, щото всеки си има монитор пред себе си и разцъкваш на най различни игрички и гледаш филми по желание :D .
Цената за двупосочен билет е 764$. Мисля че имаше още, аз днес го купих. Служителката ме светна че един билет колкото ПО-КЪСНО го купиш излиза ПО-ЕВТИН :shock: Аз моя от летището го взех , като до мен една баба си купи билет за Лондон за 300$ и веднага се качи на самолета. Мацето също ми каза че всеки билет над 900$/отиване-връщане/ до БГ си е живо набутване и пълнене на гушите на агенциите. :idea: :idea: :idea: имайте го в предвид, защото като се сетя как едно резервирах билети 6 месеца по-рано и как някаква ме лъжеше, че не "останаха", направо се вбесявам.
:shock: :shock: :shock: Сашо, а какво стана с ученето, бе човек? Кой ви пуска толкова рано във ваканция? Да не го заряза? :shock:
tochica

Мнение от tochica »

bateto написа:А бара как е, добре ли е зареден щото и аз възнамерявам да пътувам с тях.
в такъв случай Еър Франс , те оставят на самообслужване напитките . ( без алкохола ) :)
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
Kimba

Мнение от Kimba »

Англи4аните са супер. За 25$ екстра спахме в Холидей ин. Немам думи. :D
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

kerkelov написа:
Blue Passion написа:А за Септември няма ли?
абе има
аз пътувам през септември .
ама разбира се от Ванкувър .
Я да си пуснем една тема кой кога пътува за Бг в Приказките под шипката. Кой ще я пусне? Аз имам приспиване на хлапе и няма да мога сега. :roll:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.