момчето си отива 2
Re: момчето си отива 2
sasho71 написа:на 25.04. заминавам за България. Ако някой пътува тогава да свирка за да си лафим по пътя. Пътувам с Austrian Airlines- те са ми любими, щото всеки си има монитор пред себе си и разцъкваш на най различни игрички и гледаш филми по желание.
Цената за двупосочен билет е 764$. Мисля че имаше още, аз днес го купих. Служителката ме светна че един билет колкото ПО-КЪСНО го купиш излиза ПО-ЕВТИНАз моя от летището го взех , като до мен една баба си купи билет за Лондон за 300$ и веднага се качи на самолета. Мацето също ми каза че всеки билет над 900$/отиване-връщане/ до БГ си е живо набутване и пълнене на гушите на агенциите. :idea: :idea: :idea: имайте го в предвид, защото като се сетя как едно резервирах билети 6 месеца по-рано и как някаква ме лъжеше, че не "останаха", направо се вбесявам.

Я да си пуснем една тема кой кога пътува за Бг в Приказките под шипката. Кой ще я пусне? Аз имам приспиване на хлапе и няма да мога сега.kerkelov написа:абе имаBlue Passion написа:А за Септември няма ли?
аз пътувам през септември .
ама разбира се от Ванкувър .

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.