miteto написа:Пожелавам ти успех в борбата Блу Пешън

Сега искам да те питам (без въобще грам заяждане, честно), ако виждаш бъдещето така - след 2 години просто ще си изравнил страндарта ти от БГ без изгледи да го минеш, какво те спира да продължиш обратно в БГ от там, докъдето си стигнал ? Изгори всички мостове ли, или не обичаш да се предаваш на обстоятелствата ?

Мостове Мите,не съм горил и не възнамерявам да го правя,нито тук,а камо ли в РОДИНАТА си!За едно съм сигурен и то е,че искам да умра в РОДИНАТА си,а не някъде навън,но това също не зависи само от мен!Знаеш как е в живота-все кройш нещо и чат пат се намира друго да го обърка

Имаме си планове,които ако е рекъл Господ ще изпълним,а после..........,до послето има време-като наближи,тогава ще му мислим

Много хора идвайки тук се връщат на 2-3 месец,други по-късно,а не са малко и тези,които го правят по-рано!Всичките те са си кройли планове някакви за живота им тук,но впоследствие по една или друга причина ги променят.Ако даде Господ да постигнем,това което сме си намумили-добре,пък после се надяваме на още по-добро

Приеми за мой отговор второто ти предположение въпреки,че не е съвсем точно
Здраве да е само