Дали в Канада е действително толкова лошо (#3)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

miteto написа:
Blue Passion написа:
miteto написа:Тва за производителите е яко, ама гледам не си седнал да произвеждаш в БГ, ами и ти се мъчиш тука на беднотията в Канада :wink:
Би ли ми показал,къде съм казал,че тук е беднотия?
А ти би ли ми показал къде написах че ТИ казваш, че тука е беднотия. Това аз го казвам, понеже очевидно доматите и пържолите тука са супер-скъпи, следователно - беднотия е :wink:
Между другото, много малко хора под 30-35 години в БГ имат собствен апартамент, така че когато ми казваш че разходите в БГ и Канада са различни, не е лошо да сравняваш ябълки с ябълки, а ня ябълки с портокали. Т.е. дай ми приходи и разходи за семейства които са под наем, или които имат собствени жилища, ама едно и също и в двете страни. А не да ми сравняваш реститути с по 3 апартамента в центъра на София с пресни имигранти под наем в Монреал !!!
Само да уточня - нали на собствен апартамент казваме, когато човек си го е купил със собствени пари и живее само той в него, а не когато е станал на 35 години и още живее при мама и тати. Не че има нещо лошо, но просто апартамента е на мама и тати, а не собствен :beer:
Ако трябва да бъда честен,тук живеем по-бедно отколкото в България и спестяваме по-малко,а на моменти нищо :? Надявам се всичко да си доиде на мястото до година-две,когато и съпругата ми започне да работи :wink: Тогава поне се надявам да изравним показателите,но тайничко ми се иска да бъдем и по-добре :lol: :wink:
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

todor73 написа:pqk koito niamat apartamentche da go duhat, mnogo umno,
kaji na momkoto togava sqstoto kato raboti za 10cad da go ... jelezna logika :beer:
Тодор 73,къде видя да казвам на някой,нещо да духа :shock: ?
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Пожелавам ти успех в борбата Блу Пешън :D Сега искам да те питам (без въобще грам заяждане, честно), ако виждаш бъдещето така - след 2 години просто ще си изравнил страндарта ти от БГ без изгледи да го минеш, какво те спира да продължиш обратно в БГ от там, докъдето си стигнал ? Изгори всички мостове ли, или не обичаш да се предаваш на обстоятелствата ?
:beer:
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

miteto написа:Пожелавам ти успех в борбата Блу Пешън :D Сега искам да те питам (без въобще грам заяждане, честно), ако виждаш бъдещето така - след 2 години просто ще си изравнил страндарта ти от БГ без изгледи да го минеш, какво те спира да продължиш обратно в БГ от там, докъдето си стигнал ? Изгори всички мостове ли, или не обичаш да се предаваш на обстоятелствата ?
:beer:
Мостове Мите,не съм горил и не възнамерявам да го правя,нито тук,а камо ли в РОДИНАТА си!За едно съм сигурен и то е,че искам да умра в РОДИНАТА си,а не някъде навън,но това също не зависи само от мен!Знаеш как е в живота-все кройш нещо и чат пат се намира друго да го обърка :? Имаме си планове,които ако е рекъл Господ ще изпълним,а после..........,до послето има време-като наближи,тогава ще му мислим :roll: Много хора идвайки тук се връщат на 2-3 месец,други по-късно,а не са малко и тези,които го правят по-рано!Всичките те са си кройли планове някакви за живота им тук,но впоследствие по една или друга причина ги променят.Ако даде Господ да постигнем,това което сме си намумили-добре,пък после се надяваме на още по-добро :wink: Приеми за мой отговор второто ти предположение въпреки,че не е съвсем точно :wink:
Здраве да е само :wink:
marinata1

Мнение от marinata1 »

Kpetrov написа:
BG-Dude написа:Хехе...гражданка...аз съм гражданин...
Темата беше орязана, ина4е щеше да про4етеш какво мисля за детските.
Какъв гражданин си видяха всички, който прочетоха мнението ти за децата, незаслужаващи да живеят защото не са направили нищо за държавата :lol: :lol: :lol:
Пожелавам ти да си пенсионер един ден в държава без деца :shock:
Знам че си направил милионите и няма да чакаш пенсия, но все пак пожелавам ти го от все сърце.
И късмет в БГ. Аз повече мнения с "човек" като теб не смятам да обсъждам.
Падна ми много в очите, който и да си, където и да си :roll:

Hee-heee, goliam maitap, Kire :) Mnooogo si prost maina!
Изглежда господ не може да търпи да си ходиш толкова прост по земята, където стъпват и такива умни авери като батето, николчо балкански и др. и е решил да те прати в Канада с цел поумняване чрез начукване на манерката и гризане на студено канадско дърво право от фризера -48Ц :))))))))))))))

Ей, Кире ти си нашият герой! Няма нужда да плачем за Слави, ти ни развеселяваш повече и по-успешно. Ти наистина трябва да отидеш в Канада!
Better one day as a lion than a hundred as a sheep
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

marinata1 написа:Hee-heee, goliam maitap, Kire :) Mnooogo si prost maina!
Изглежда господ не може да търпи да си ходиш толкова прост по земята, където стъпват и такива умни авери като батето, николчо балкански и др. и е решил да те прати в Канада с цел поумняване чрез начукване на манерката и гризане на студено канадско дърво право от фризера -48Ц :))))))))))))))
С първият си постинг получаваш и първата забележка. Като станат 3-чки (но добрички ;)) - получаваш и първият си бан. А като станат два бана, третият ще ти е за форевър.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.