Ако трябва да бъда честен,тук живеем по-бедно отколкото в България и спестяваме по-малко,а на моменти нищоmiteto написа:А ти би ли ми показал къде написах че ТИ казваш, че тука е беднотия. Това аз го казвам, понеже очевидно доматите и пържолите тука са супер-скъпи, следователно - беднотия еBlue Passion написа:Би ли ми показал,къде съм казал,че тук е беднотия?miteto написа:Тва за производителите е яко, ама гледам не си седнал да произвеждаш в БГ, ами и ти се мъчиш тука на беднотията в Канада![]()
Между другото, много малко хора под 30-35 години в БГ имат собствен апартамент, така че когато ми казваш че разходите в БГ и Канада са различни, не е лошо да сравняваш ябълки с ябълки, а ня ябълки с портокали. Т.е. дай ми приходи и разходи за семейства които са под наем, или които имат собствени жилища, ама едно и също и в двете страни. А не да ми сравняваш реститути с по 3 апартамента в центъра на София с пресни имигранти под наем в Монреал !!!
Само да уточня - нали на собствен апартамент казваме, когато човек си го е купил със собствени пари и живее само той в него, а не когато е станал на 35 години и още живее при мама и тати. Не че има нещо лошо, но просто апартамента е на мама и тати, а не собствен
Дали в Канада е действително толкова лошо (#3)
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Пожелавам ти успех в борбата Блу Пешън
Сега искам да те питам (без въобще грам заяждане, честно), ако виждаш бъдещето така - след 2 години просто ще си изравнил страндарта ти от БГ без изгледи да го минеш, какво те спира да продължиш обратно в БГ от там, докъдето си стигнал ? Изгори всички мостове ли, или не обичаш да се предаваш на обстоятелствата ?

- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Мостове Мите,не съм горил и не възнамерявам да го правя,нито тук,а камо ли в РОДИНАТА си!За едно съм сигурен и то е,че искам да умра в РОДИНАТА си,а не някъде навън,но това също не зависи само от мен!Знаеш как е в живота-все кройш нещо и чат пат се намира друго да го объркаmiteto написа:Пожелавам ти успех в борбата Блу ПешънСега искам да те питам (без въобще грам заяждане, честно), ако виждаш бъдещето така - след 2 години просто ще си изравнил страндарта ти от БГ без изгледи да го минеш, какво те спира да продължиш обратно в БГ от там, докъдето си стигнал ? Изгори всички мостове ли, или не обичаш да се предаваш на обстоятелствата ?
Здраве да е само
Kpetrov написа:Какъв гражданин си видяха всички, който прочетоха мнението ти за децата, незаслужаващи да живеят защото не са направили нищо за държаватаBG-Dude написа:Хехе...гражданка...аз съм гражданин...
Темата беше орязана, ина4е щеше да про4етеш какво мисля за детските.![]()
![]()
![]()
Пожелавам ти да си пенсионер един ден в държава без деца![]()
Знам че си направил милионите и няма да чакаш пенсия, но все пак пожелавам ти го от все сърце.
И късмет в БГ. Аз повече мнения с "човек" като теб не смятам да обсъждам.
Падна ми много в очите, който и да си, където и да си
Hee-heee, goliam maitap, Kire
Изглежда господ не може да търпи да си ходиш толкова прост по земята, където стъпват и такива умни авери като батето, николчо балкански и др. и е решил да те прати в Канада с цел поумняване чрез начукване на манерката и гризане на студено канадско дърво право от фризера -48Ц
Ей, Кире ти си нашият герой! Няма нужда да плачем за Слави, ти ни развеселяваш повече и по-успешно. Ти наистина трябва да отидеш в Канада!
Better one day as a lion than a hundred as a sheep
С първият си постинг получаваш и първата забележка. Като станат 3-чки (но добричкиmarinata1 написа:Hee-heee, goliam maitap, KireMnooogo si prost maina!
Изглежда господ не може да търпи да си ходиш толкова прост по земята, където стъпват и такива умни авери като батето, николчо балкански и др. и е решил да те прати в Канада с цел поумняване чрез начукване на манерката и гризане на студено канадско дърво право от фризера -48Ц)))))))))))))
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.